Terug naar overzicht

Groei mee

als BSO medewerker

op onze locatie Onyx in Rotterdam centrum 
dagen en uren in overleg 

De baan
Jouw liefde voor de ontwikkeling van kinderen maakt jouw baan iedere dag de moeite waard! 
Je past perfect in ons BSO team als je graag activiteiten organiseert met de kinderen en als je het leuk vindt om de kartrekker te zijn binnen het team. Dit doe je niet alleen. Zo hebben wij een team van 'Fitmakers' die in de schoolvakanties een Super Sport Skills Tour maakt en altijd klaar staat met (sportieve) materialen om de activiteiten op jouw locatie nog leuker en sportiever te maken. Heb je een diploma om in de kinderopvang te werken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in Rotterdam centrum? Dan komen we graag met jou in contact! Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de BSO voor 5 middagen in de week. Wil je liever minder werken of ook in de ochtenduren? Geef het aan. Wij gaan samen op zoek naar de perfecte combinatie. 

De werkplek
BSO Onyx is gevestigd in basisschool Jan Prins naast de Markthal in hartje Rotterdam. Je komt hier makkelijk met het OV, station Blaak is op een paar minuten loopafstand. 

Wat breng jij?

  • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.
  • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
  • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.
  • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.

Wat gro-up jou biedt

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wil je meer weten?

Bel of app met Simone, recruiter, bereikbaar via 06 22 06 30 83. 

Word een gro-upper!

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!


 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures