Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker BSO op onze nieuwe locatie in Bleiswijk
20 tot 24 uur op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
maandsalaris tussen € 2.489 en € 3.421

‘Deze vacature is mogelijk in het nieuwe schooljaar aan te vullen met maximaal 16 uur bij de Anne Frankschool waar wij mee samenwerken’.

Vanaf 1 juli aanstaande openen we een nieuwe BSO in de Anne Frankschool in Bleiswijk. De school is volop aan het groeien en daar kun jij je steentje aan bijdragen. Om deze groei verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar een sterk duo van pedagogisch medewerkers. Jullie zullen deze locatie bemannen en de samenwerking met de school verder gaan uitbouwen. Jullie hebben 2 klaslokalen, een speellokaal, een groot buitenterrein en de gymzaal tot jullie beschikking. Volop mogelijkheden dus!

Altijd al gedroomd om samen met die goede vriend/vriendin op de groep te staan? Pak dan deze kans en solliciteer allebei!

Waar kom je te werken?

De Anne Frankschool in Bleiswijk is een moderne en gezellige basisschool, met een levendige sfeer. Samen met ouders, kinderen en het team zetten zij de volgende stap in hun groei. Wij zijn dolenthousiast dat wij met gro-up kinderopvang hieraan een bijdrage gaan leveren met het openen van een BSO en hebben de ambitie om verder uit te bouwen met een peuteropvang.

Je wordt niet alleen onderdeel van de school, maar ook van gro-up. Waar je samen met je collega’s uit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk werkt voor kind, gezin en buurt. We richten ons op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden vóór de geboorte tot aan zelfstandigheid. Enthousiaste collega’s die allemaal werken aan hetzelfde ideaal: zorgen dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen.     

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker in Bleiswijk?

Ieder kind wil je het beste geven, toch? Als pedagogisch medewerker bij gro-up is het meer dan willen. Je helpt de kinderen op jouw groep bij hun ontwikkeling. Al spelend en knutselend leren kinderen namelijk enorm veel. Dankzij jouw kennis en ondersteuning ontwikkelen ze zich op het tempo dat bij hen past.

Natuurlijk is geen kind hetzelfde. En daarom ben jij zo belangrijk: jij bekijkt per kind per dag wat zij/hij nodig heeft om verder te komen. Zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen.

En in het kader van de ‘doorgaande leerlijn’ vind je afstemming met de leerkrachten van de kinderen op jouw groep.

Deze vacature is mogelijk in het nieuwe schooljaar aan te vullen met maximaal 16 uur bij de Anne Frankschool waar wij mee samen werken. De focus ligt hier op de verbinding tussen het gezin thuis en het kind op school, door signalen op tijd op te pakken en door ouders te betrekken bij de school.

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren.
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek.
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan.
  • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via de gro-up academie, zoals de VE-opleiding en andere (interne) trainingen.
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen.

Dit breng je mee als pedagogisch medewerker

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt:

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.
  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.
  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt.
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons.
  • Jij staat stevig in je schoenen en kan goed omgaan met de toffe uitdagingen die een nieuwe locatie met zich meebrengt.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders zijn deze plekjes op deze nieuwe locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Samen met een vriend/vriendin solliciteren? Noem dat dan allebei in jullie motivatiebrief. Eerst nog wat vragen? Bel of app Sanne via 06 13 38 51 59

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek onze locatie. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je per 1 juli 2024 beginnen op jouw nieuwe werkplek!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures