Terug naar overzicht

Groei mee

als pedagogisch medewerker BSO

op onze locaties in Vleuten - de Meern
uren en dagen in overleg

 

De baan

Jouw passie voor de ontwikkeling van kinderen maakt jouw baan als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang in Vleuten - De Meern, gelegen naast Utrecht, echt de moeite waard! Samen met je collega's zorg je voor een warm welkom wanneer de kinderen na een dag op school binnenkomen.

Elke dag creëer jij uitdagende activiteiten die aansluiten bij een specifiek thema. Je luistert goed naar de behoeften van de kinderen en speelt hierop in. Als er veel energie in de groep is, weet je snel een knutselmiddag om te toveren tot een actieve spelmiddag.

Ben jij de pedagogisch medewerker 2, 3, 4 of 5 middagen beschikbaar is? Ben je een expert in het organiseren van activiteiten? Kun je out-of-the-box denken en ben je in staat om kinderen een geweldige middag te bezorgen op onze fantastische BSO? Dan zijn we naar jou op zoek!

Klik hieronder op de naam van de locatie om te ontdekken waar je komt te werken:

Wat breng jij?

Het draait allemaal om durf, energie en nieuwsgierigheid. Een scherp oog voor je omgeving. De vaardigheid om snel te kunnen schakelen in nieuwe samenwerkingen. Dat is waar het echt om gaat!

 • We zijn op zoek naar iemand met een relevant diploma dat bevoegdheid geeft om te werken in de kinderopvang. Klik hier om te controleren of jouw diploma aan de eisen voldoet. Het liefst heb je al ervaring en specifieke kennis opgedaan in het betreffende ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren. Dit kan zowel door werkervaring als stage-ervaring zijn.
 • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.
 • Bij gro-up weten we dat onze medewerkers het verschil maken. Durf jij het avontuur aan te gaan en jezelf te ontwikkelen in een inspirerende omgeving? 

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen. Wat bieden we nog meer?

 • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van € 2.385,- tot 3.192,- bij 36 uur per week.
 • Een contract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar vast.
 • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via het online portaal van de gro-up academiezoals (interne) trainingen en opleidingen.
 • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering.
 • Een bonus van € 750,- als je een nieuwe gro-up collega aanbrengt.
 • Reiskosten vergoeden wij met € 0,21 per kilometer.
 • Jaarlijks 210 verlofuren (op basis van 36 uur per week).
 • Elk jaar een leuk teamuitje en events.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Marinke, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 51 30 49 40.

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures