Terug naar overzicht

De baan

Voor onze locatie Didjeridoe in Rotterdam-Hillegersberg zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch medewerker BSO 
12 tot 16 uur per week, op maandag, dinsdag en donderdag

Wist je dat...

 • wij staan te springen om samen met jou aan de slag te gaan.
 • de locatie een mooie, grote buitenruimte heeft waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.
 • er leeftijdsgerichte activiteiten en workshops worden aangeboden aan de kinderen.
 • wij een vacature hebben op een groep met kinderen van 4 tot 6 jaar en een groep met 7+ kinderen.
 • wij het splinternieuwe KidsproeV, een speciaal programma voor 7+ kinderen waarin zowel het kind als de medewerker zijn/haar talent kwijt kan, hebben gelanceerd?

Dit is wat je gaat doen
Wat heerlijk dat de kinderen na een dag leren en concentreren op school door jou met open armen worden ontvangen op de BSO! Je luistert naar hun verhalen, biedt hulp bij het maken van huiswerk en daarna….. tijd voor avonturen beleven in de grote buitenruimte of in het Lage Bergse Bos waar de kinderen ook vaak te vinden zijn!
Wat boeit de kinderen nu echt? Niemand weet dat beter dan de kinderen zelf! Daarom laten we kinderen meedenken over allerlei zaken. Je werkt met leuke en interessante thema’s die aansluiten op de belevingswereld van de kinderen. Daarnaast kan jij je energie en creativiteit omzetten in passende activiteiten voor de kinderen van de BSO. Met het unieke programma KidsproeV worden er bijzondere, themagerichte activiteiten aan de kinderen aangeboden. Kinderen maken zelf hun wensen kenbaar bij de kinderraad en beslissen dus zelf over de activiteiten die ze gaan doen. Iedere dag worden ze een stukje wijzer. Jij ziet ze groeien in hun spel. De verwondering op de blije gezichtjes is zo bijzonder om te zien.

Wat breng jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt. Wist je dat de opleidingen Sport en Bewegen en Onderwijsassistent hier ook onder vallen?
 • Je weet kinderen en jezelf uit te dagen om het beste uit iedere dag te halen.

Wat gro-up jou biedt

Het kind is altijd het uitgangspunt, maar jij als pedagogisch medewerker bent minstens zo belangrijk. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een werkweek die bij jou past! Die creëren wij samen met jou.
 • Ruimte voor persoonlijke groei en een persoonlijk ontwikkelingsbudget.
 • Een salaris van € 2.177,- tot € 2.964,- bruto per maand bij 36 uur per week in schaal 6 volgens cao Kinderopvang. Je reiskosten worden vergoed.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je eerst nog een paar vragen stellen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Marinke van der Tang, recruiter, bereikbaar via 06-51304940.

Groei je mee?

Tijdens een kort telefonisch interview heb jij de gelegenheid om al je vragen te stellen en je wensen en beschikbaarheid met ons te delen. Na een positief gesprek met de locatiemanager volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Uiteraard houden we daarbij rekening met de coronamaatregelen. Stuiter jij van enthousiasme? Reageer dan snel online op de vacature.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures