Terug naar overzicht
  • Plaats

Haal het mooiste uit jezelf

Wil jij deel uitmaken van een dynamische organisatie die zich dagelijks inzet voor kind, gezin en buurt? Dan ben je bij gro-up aan het juiste adres! 

In de ideale wereld krijgt iedereen de ruimte om het mooiste uit zichzelf te halen. Die wereld bouwen wij voor kinderen samen met gezin en buurt.  

Wij zijn voortdurend op zoek naar talent om onze teams te versterken. Binnen onze werkgebieden kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp, buurtwerk en op ons hoofdkantoor.

Er komen regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar voor uiteenlopende functies. Bekijk hier onze openstaande vacatures. Zit er op dit moment geen passende vacature tussen? Maak dan je interesse voor werken bij gro-up bekend via onderstaand formulier of via de WhatsApp button. 

Vertel ons wie je bent, wat je drijft en waarom jij de ideale aanwinst bent voor gro-up. Laat ons ook weten naar wat voor baan je op zoek bent. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Zonder toelichting in de vorm van een motivatie kunnen we jouw open sollicitatie niet in overweging nemen. 

Let op: Voor veel functies is een specifiek diploma vanuit wetgeving verplicht. Hier kunnen wij geen uitzonderingen voor maken. 

Heb je vragen over werken bij gro-up?

Onze recruiters helpen je graag! We zijn tijdens kantooruren telefonisch beschikbaar via 010-286 27 77

Op zoek naar een stage?

Onderstaand formulier is bedoeld voor solliciteren naar een baan bij gro-up. Uiteraard bieden we ook stages en leerplekken aan. Meer informatie vind je op onze werken en leren pagina's. Heb je een vraag of wil je solliciteren op een stage? Mail dan naar stage@gro-up.nl.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures