Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als sportieve en creatieve medewerker sport en bewegen
op onze locaties in Berkel en Rodenrijs en/of Rotterdam Hillegersberg 
20 tot 30 uur, uren en dagen in overleg

Waar kom je te werken?

Voor onze bso en kdv locaties in Berkel en Rodenrijs en Hillegersberg zijn we op zoek naar creatieve en sportieve pedagogisch medewerkers!

Ben je benieuwd naar de locaties? Check ze alvast via de links hieronder!  

Wat ga je doen?

Jong geleerd is oud gedaan. Dat geldt ook voor bewegen. Kinderen op onze kinderopvanglocaties hebben jou nodig om te leren hoe leuk bewegen is. Van het organiseren van sport- en spelmiddagen tot het bedenken van uiteenlopende activiteiten. Jij kan lekker je creativiteit kwijt. 

Je brengt je sportieve enthousiasme over op kinderen van 2 tot 12 jaar. Dit is afhankelijk van de groep of locatie waar je werkt. Natuurlijk is geen kind hetzelfde. Daarom ben jij zo belangrijk. Jij bekijkt per kind per dag wat zij/hij nodig heeft om verder te komen. Zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen. 

Wat gro-up jou biedt

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
  • Kinderen leren je elke dag weer nieuwe spelregels. En jij laat ze winnen natuurlijk ;-)

Dit breng je mee als medewerker sport en bewegen

  • Veel creativiteit, passie voor het vak en positieve energie. Je hebt een open oog voor je omgeving en kan snel schakelen. 
  • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma. Wist je dat de opleidingen sport- en bewegen en onderwijsassistent ook kwalificeren?
  • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Simone via 06 22 06 30 83.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures