Terug naar overzicht

Groei mee

als sportieve en creatieve medewerker sport en bewegen

op onze locaties in Berkel en Rodenrijs en Rotterdam Hillegersberg 
20 tot 30 uur, dagen in overleg
 

De baan

Voor onze bso en kdv locaties in Berkel en Rodenrijs en Hillegersberg zijn we op zoek naar creatieve en sportieve pedagogische medewerkers!

Op onze bso locaties is het nooit saai en is er altijd iets te doen! Uitdaging genoeg dus :) 
Van het organiseren van sport- en spelmiddagen tot het bedenken van activiteiten. Jij kan daarin lekker je creativiteit kwijt. Enthousiasmeren en motiveren is voor jou geen onbekend terrein. 
Samen met je collega's zorg je ervoor dat de kinderen zich vermaken tijdens de activiteiten en zij hun energie en pret daarin kunnen vinden. 

Ben je benieuwd naar één van onze locaties? Check ze alvast op de links hieronder!  
 

Wat breng jij?

 • Veel creativiteit, passie voor het vak en positieve energie. Je hebt een open oog voor je omgeving en kan snel schakelen. 
 • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma. Wist je dat de opleidingen sport- en bewegen en onderwijsassistent ook kwalificeren?
 • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.

Wat gro-up jou biedt

Naast een warm welkom in ons team ben je tegelijk onderdeel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Salaris volgens cao Kinderopvang schaal 6: van € 2.489 tot € 3.421 per maand bij 36 uur per week.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer.
 • En dat is nog niet alles! We zetten graag je tijdelijke contract om naar een vast dienstverband als beide kanten tevreden zijn.
 • We stimuleren jouw groei en ontwikkeling met toegang tot een online portaal, de gro-up Academie. Hier kun je deelnemen aan diverse (interne) trainingen en opleidingen om je vaardigheden te verbeteren.
 • Verder kun je genieten van 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
 • Als klap op de vuurpijl belonen we je met een aantrekkelijke bonus van € 750,- als je een nieuwe collega bij gro-up introduceert. Sharing is caring!
 • We vinden teambuilding enorm belangrijk. Elk jaar organiseren we leuke teamuitjes en evenementen.
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een fietsplan en collectieve verzekeringen om jouw werkervaring nog aangenamer te maken.

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Simone Laupman, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 22 06 30 83.

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures