Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als actieve medewerker sport en bewegen

op onze locaties in Rotterdam Prinsenland en Oosterflank
voor 15 tot 32 uur, dagen en uren in overleg 

De baan

Jouw liefde voor de ontwikkeling van kinderen maakt jouw baan iedere dag de moeite waard! In deze rol combineer je buitenschoolse opvang met peuter- en kleutergym. In de ochtend geef je peuter of kleutergymlessen op de peutergroep of op de basisschool en 's middags werk je op de BSO. 

Iedere dag zorg jij voor uitdagende activiteiten die verbonden zijn aan een specifiek thema. Je luistert en kijkt goed naar de behoeften van de kinderen en speelt hierop in.

We kunnen je een klein maar ook een groot contract bieden. Afhankelijk van hoeveel uur jij wil werken! Zo kan je met een groot contract (bijvoorbeeld 34 uur) 's morgens activiteiten aanbieden op het KDV of PO (denk aan sport, yoga, dansen, creatief etc.), 
Jij kan dan op meerdere locaties in de ochtend staan en in de middag op het BSO bij één van onze locaties. Hoe leuk is dat?!

Neem hier een kijkje op de locaties waar wij vacatures hebben:

Wat breng jij?

Wat gro-up jou biedt

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Dit breng je mee als

Voor vragen kun je contact opnemen met Simone Laupman, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 22 06 30 83.

 

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures