Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als jeugdhulpverlener in Rotterdam (SKJ geregistreerd)
24 tot 36 uur per week, uren en dagen in overleg
maandsalaris tussen € 3.042,- en € 4.544,-

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw carrière als jeugdhulpverlener? Hecht je veel waarde aan het werken in een fijn en bevlogen team en toch je eigen agenda bepalen? Lees dan snel verder!

Waar kom je te werken?
Het team bestaat uit 12 jeugdhulpverleners met diverse expertises. Je kunt rekenen op een levendige werkomgeving met volop mogelijkheden voor zowel persoonlijke als professionele groei. Je bent regelmatig in contact met je collega’s, zowel tijdens de maandelijkse teambijeenkomsten als op locatie in wekelijkse overlegstructuren.

We staan opgesteld voor ambulante en groepsgerichte interventies met een locatie in Zevenkamp en een tweede locatie is in het vooruitzicht.

Je wordt onderdeel van gro-up. Waar je samen met je collega’s uit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk werkt voor kind, gezin en buurt. We richten ons op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden vóór de geboorte tot aan zelfstandigheid. Enthousiaste collega’s die allemaal werken aan hetzelfde ideaal: zorgen dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen.    

Wat ga je doen als jeugdhulpverlener in Rotterdam?

Als jeugdhulpverlener heb je passie voor je vak: werken met jeugd. In deze rol werk je met kinderen tot 18 jaar en hun omgeving, zoals het gezin, de school, de kinderopvang en de buurt. Je vervult een ambulante rol en richt je daarbij op gedragsregulatie, emotieregulatie, sociale vaardigheden en zelfredzaamheid van de jeugdigen en gezinnen binnen hun omgeving.

Je speelt tevens een actieve rol in dagprogramma’s voor jonge kinderen op onze behandelgroepen, waarbij je verschillende methodieken en expertisegebieden combineert om optimale ondersteuning te bieden. Krachtgericht werken staat hierin centraal. De definitieve invulling van jouw takenpakket binnen het team stellen we mede vast op basis op basis van jouw individuele competenties en ambities.

Dit krijg je van gro-up

 • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Jeugdzorg schaal 9 (bij hbo SKJ): 3.042,- tot € 4.544,- per maand, schaal 8 (hbo zonder SKJ): € 2.808,- tot € 4.171,- of schaal 7 (mbo 4): € 2.686,- tot € 3.839,- bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 200 verlofuren.
 • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract.
  Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek.
 • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen.
 • Goede balans tussen werk- en privé.

Dit breng je mee als jeugdhulpverlener

Je hebt een positieve en doelgerichte benadering in het werken met kinderen. Wat je zeker nog meer nodig hebt:

 • Minimaal een hbo diploma met een (mogelijkheid tot aanvragen) SKJ registratie.
 • Je hebt kennis van hulpaanbod, hulpverleningsmethodieken en de beroepscode.
 • Je bent communicatief vaardig en in staat om ouders, leerkrachten en andere hulpverleners te betrekken bij de ondersteuning.
 • Je bent in staat om naar de onderliggende ondersteuningsbehoefte van het kind en gezin te kijken.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is dit plekje misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Sanne via 06 13 38 51 59.

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan stemmen we het plannen van een sollicitatiegesprek op locatie met je af. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures