Terug naar overzicht

GROEI MEE

Groei mee
als functioneel beheerder 

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
voor 36 uur per week, dagen in overleg

De baan

Het mooie van de rol als functioneel beheerder, is dat je samen met jouw team bijdraagt aan het beheren, vernieuwen, inrichten en optimaliseren van werkprocessen die onze primaire bedrijfsprocessen ondersteunen. Samen met het team zorg je ervoor dat gegevensbeheer, gegevensbescherming, privacy en beveiliging goed gewaarborgd kunnen worden. De ene dag ben je bezig met het afhandelen van meldingen van gebruikers, de andere dag instrueer je gebruikers en key-users in het gebruik van de applicaties. Kortom; een afwisselende baan!

De afdeling

De afdeling is volop in beweging en verder aan het bouwen naar de toekomst. Jij mag hier vanuit jouw kennis en ervaring aan mee bouwen, zodat de organisatie nog efficiënter kan werken. Als functioneel beheerder kom je in het team Informatiemanagement (IM), welke onderdeel is van het domein Processen.

Wat breng jij?

Met jouw frisse blik weet jij informatiestromen in kaart te brengen, knelpunten te signaleren en hier proactief op te handelen. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden weet jij de juiste vragen te stellen, om de (interne) wensen en behoeften door te kunnen vertalen naar gerichte oplossingen. Ook heb jij:

  • Minimaal een afgeronde IT gerelateerde opleiding op mbo niveau.
  • Een aantal jaar relevante werkervaring binnen informatiemanagement.
  • Het vermogen om kritische vragen te kunnen en durven stellen om vervolgens realistische en juiste prioriteiten te stellen.
  • Tot slot ben je op de hoogte van trends & ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.  

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in het team informatiemanagement en tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

  • Een salaris volgens cao Sociaal werk schaal 8: € 3.156,- tot € 4.496,- per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van minimaal 17 % waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
  • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Voor vragen ben je welkom bij Annemarie, recruiter, bereikbaar op 06 83 12 52 85.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures