Hoe is het om te werken als recruiter kraamzorg bij gro-up? Het is als binnenkomen in een warm bad. Lees mee hoe de eerste maand is verlopen!

Als recruiter binnen het kraamzorg domein werd ik vanaf mijn allereerste dag hartelijk verwelkomd door het team en alle andere collega's die ik ontmoette. De warme ontvangst gaf me direct het gevoel van thuiskomen, wat je altijd hoopt te ervaren bij een nieuwe start. Het bijzondere was dat kraamzorg als het 'nieuwe kindje' binnen de organisatie wordt beschouwd, wat het extra boeiend maakte om met velen in gesprek te gaan en hun kennis over kraamzorg te ontdekken. E-meetings en live koffiemomenten droegen bij aan het gevoel dat ik snel deel uitmaakte van de grotere gro-up familie.

In de tweede week kreeg ik de kans om een geboortehotel te bezoeken, gevestigd in het Haga Ziekenhuis. Hoewel ik nog nooit eerder een geboortehotel had gezien, begeleidde het ziekenhuispersoneel me vriendelijk en vond ik uiteindelijk mijn weg. Liesbeth, de teamleider van het geboortehotel, verwelkomde me hartelijk en gaf een uitgebreide rondleiding.

De tour begon in de verloskamer - "This is where the magic happens!" Het is een wonderlijke plek waar duizenden baby's hun eerste moment op aarde hebben ervaren, wat ongetwijfeld een mix van spanning en vreugde met zich meebrengt. Vervolgens verkenden we het hotelgedeelte, waar kersverse moeders de keuze krijgen om naar huis te gaan of te blijven en verzorgd te worden door ons fantastische team van kraamverzorgenden. De kamers stralen rust uit, een geweldige plek voor moeders om te herstellen en te genieten, verzorgd door ons toegewijde team.

Na een inspirerende brainstormsessie over de rol van recruiter in de kraamzorg, sprak ik met kraamverzorgenden om te begrijpen wat dit werk zo bijzonder maakt. Het antwoord was simpel: passie! Ze doen het werk met passie vanwege de dankbaarheid van gezinnen voor een veilige start. De gemeenschappelijke factor is hun passie voor zorg en het plezier om bij gro-up te werken vanwege de geweldige collega's.

In de komende periode zal ik het wervingsproces optimaliseren. We zoeken ervaren kraamverzorgenden, verloskundigen in opleiding, kandidaten voor de partuspoule en gepassioneerde individuen voor onze BBL-opleiding. Bel ons gerust als je meer wilt weten over onze vacatures.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn avonturen in mijn eerste maand bij gro-up. Het is een geweldige organisatie met fantastische mensen. Als je op zoek bent naar nieuw werk of gewoon nieuwsgierig bent geworden, bekijk dan zeker onze vacatures. Wellicht word jij binnenkort welkom geheten in ons warme team!

Terug naar overzicht