Spannend....een nieuwe baan! Bij gro-up verwelkomen we ongeveer 40 nieuwe collega's per maand. Om hen welkom te heten, kennis te laten maken met gro-up én met elkaar, organiseren we maandelijks een introductiebijeenkomst. En dat is niet alleen erg nuttig, maar ook ontzettend gezellig!

Uit onderzoek blijkt dat een warm welkom voor nieuwe medewerkers, zoals een introductiebijeenkomst, eraan bijdraagt dat zij langer bij een organisatie blijven werken. Dat willen we bij gro-up natuurlijk graag! Daarom startten we in september 2022 met een gro-up brede introductiebijeenkomst. Waar nieuwe collega's uit alle domeinen kennismaken met gro-up en elkaar. Inmiddels hebben we al heel wat introductiebijeenkomsten gehad en met alle waardevolle feedback worden ze steeds een beetje mooier.

Introductiebijeenkomst 

De bijeenkomst organiseren we op Spoorhaven, ons kantoor in Berkel en Rodenrijs. Na een enthousiast ontvangst begint een interactief programma. Met gastsprekers uit verschillende hoeken van de organisatie en netwerkmomenten. Zo leren de nieuwe collega’s meer over onze domeinen en hoe we met elkaar samenwerken zodat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Na afloop krijgt iedereen een goodiebag, gevuld met gro-up items én iets lekkers. Dan zijn de nieuwe collega’s helemaal gro-up-proof.

Positieve reacties 

Nieuwe collega's reageren erg positief. Op de tips en tops kaartjes verzamelen we na afloop van de dag feedback om de bijeenkomsten nog succesvoller te maken. We horen veel leuke verhalen van collega's die geïnspireerd zijn op zo'n dag. Dat is precies wat we willen bereiken!

“Ik vind het leuk om kennis te maken met andere collega's. We hebben telefoonnummers uitgewisseld om verder te praten over samenwerking”

 

Terug naar overzicht