Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als zorgcoördinator

in Rotterdam (regio Zuid, 20 uur) of Utrecht (regio Midden, 24 uur) , dagen in overleg


De baan

Als zorgcoördinator ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van pedagogisch medewerkers en locatiemanagers bij het uitvoeren van de zorgstructuur. Je richt je samen met je collega’s van jeugdhulp en de pedagogisch coaches op het adviseren, coachen en ondersteunen van pedagogisch medewerkers binnen al onze vormen van dienstverlening. Je zet je in voor het gezond, veilig en kansrijk opgroeien van kinderen. In geval van zorg over de ontwikkeling van een kind ga je samen met ouders, collega’s en samenwerkingspartners de best passende ondersteuning en begeleiding  ontwikkelen en bespreken.  

Tevens ben je de directe aandachtsfunctionaris bij kindermishandeling en grensoverschrijdend gedrag. Vanuit deze rol adviseer en begeleid je pedagogisch medewerkers en locatiemanagers in het werken volgens de meldcode. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het borgen van het werkproces en de deskundigheidsbevordering van medewerkers.

Jouw nieuwe werkplek

Ons team Onderzoek en Ontwikkeling is verantwoordelijk voor het vertalen van de nieuwe groeivisie van gro-up naar inhoudelijk beleid en methodieken en we werken aan de implementatie daarvan in de praktijk. We brengen inhoudelijke en innovatieve kennis in voor verdere ontwikkeling en meten de impact van wat we doen. Verder zijn we verantwoordelijk voor de zorgstructuur binnen gro-up en we adviseren andere afdelingen wat verder nodig is en dragen daar ook aan bij. Denk aan het leveren van input bij aanbestedingen en een nieuwe combinatie van diensten van gro-up die een bijdrage leveren aan de groei van kind, gezin en buurt.
 

Wat breng jij?

Jij kent de groeivisie van gro-up, onze pedagogische visie, het pedagogisch beleid en je hebt goede kennis van de zorgstructuur. Je ziet wat kinderen nodig hebben om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen en gezond, veilig en kansrijk op te groeien. Ook de verslaglegging en het opstellen van een plan van aanpak zijn wel aan jou besteed. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match!

 • Hbo werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met de opleiding interne begeleiding kinderopvang of (ortho)pedagogiek.
 • Kennis van kinderopvang en peuteropvang en voor- en vroegschoolse educatie.
 • Kennis van de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling in de thuissituatie of bereidheid dit te leren.
 • Een stevige gesprekspartner met goed ontwikkelde coachingsvaardigheden.
 • Een groot empathisch vermogen, je bent flexibel en kunt snel schakelen.
 • Je bent goed in staat om met (complexere) zorgvragen om te gaan.
 • Je kunt goed zelfstandig werken.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn nieuw team wat zich nog aan het vormen is. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

 • Een warm welkom in ons team!
 • Een team van gedreven collega’s binnen een dynamische organisatie.
 • Een salaris van € 2.652,- tot € 3.589,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, volgens schaal 8 van de cao Kinderopvang. Een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.
 • Een unieke uitdaging om je verder te ontwikkelen in jouw loopbaan in een ambitieuze organisatie
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve
  autoverzekering, collectieve zorgverzekering en fietsplan.
 • Een contract voor 1 jaar met de intentie tot verlenging bij een wederzijdse klik.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Krista Stegink, Manager Onderzoek & Ontwikkeling, bereikbaar via 06- 83 49 94 17.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Er zullen referenties worden opgevraagd. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures