Terug naar overzicht
 • Plaats

De baan

Groei mee
als zorgconsulent

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
24 uur per week, dagen in overleg

De baan


Je bent verantwoordelijk voor het leveren van een kraamzorgaanbod dat past bij de wensen van onze klant. Zodra de klant zich bij ons heeft ingeschreven ben jij hét aanspreekpunt van onze klant. Je indiceert de gewenste en benodigde zorg tijdens telefonische intakes en huisbezoeken. Als het nodig is stem je zaken af met verloskundigen en gynaecologen en met sociale partners zoals het CJG.


Je hoofddoel is dat onze klanten een bijzonder mooie kraamtijd hebben omdat er met oog voor detail kwalitatief zeer goede en liefdevolle zorg wordt geleverd. Elke baby is uniek en elk gezin is anders, jouw gesprek met de klant moet ervoor zorgen dat we de beste match vinden tussen de wensen van de klant en onze zorgverlening. Daarvoor moet je initiatiefrijk zijn en goed kunnen plannen en organiseren.

Jouw nieuwe werkplek

Kraamzorg Rotterdam is de oudste en grootste kraamzorgorganisatie in Rotterdam en omstreken. Al tientallen jaren leveren onze professionele en liefdevolle kraamverzorgenden de zorg die het beste bij de kraamvrouw past. Als enige in de regio Rotterdam bieden wij de unieke combinatie aan van kraamzorg thuis en kraamzorg in een Geboortehotel.


Je maakt deel uit van een zelf-organiserend team van 10 zorgconsulenten die allemaal een eigen regio hebben in Rotterdam. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid, het onderlinge overleg is doelgericht en de lijnen zijn kort.

Wat breng jij?

Jij bent een echte luisteraar. Je hebt tact, invoelingsvermogen, communiceert open en direct en geeft feedback op gedrag en vaardigheden waar nodig. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match:

 • Je hebt een afgeronde hbo werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over een klant- en servicegerichte benadering het belangrijkste aspect is.
 • Je hebt een scherpe antenne en bent omgevingsgericht.
 • Sociale en communicatieve kracht, je kunt schakelen op diverse niveaus binnen de organisatie.
 • Je hebt Inzicht in diverse culturele en levensbeschouwelijke achtergronden.
 • Kennis van de sociale kaart.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

 • Een salaris van minimaal € 2.801,69  en maximaal € 3.396,33 bruto per maand (FWG 45)  bij een 36-urige werkweek.
 • Een aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up kraamzorg je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een goede reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, een eindejaarsuitkering en scholing en bijscholing.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen wij gro-up, de organisatie waar wij onderdeel van zijn, aan je voor.

Op deze website vind je meer over Kraamzorg Rotterdam.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Gaby de Vries, HR adviseur, bereikbaar via
06–11463497.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een of twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet. 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures