Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als Zomerkracht (pedagogisch medewerker)

op een van onze locaties in Rotterdam of Berkel en Rodenrijs
vanaf juni/juli tot wanneer jij beschikbaar bent, uren en dagen in overleg

De baan
Heb jij niets te doen deze zomer? Een zomerbaan vol actie wacht op jou! De leukste zomerbaan waarmee jij jezelf én de kinderen een geweldige zomer bezorgt? Een potje voetballen, picknicken, of naar de speeltuin…het kan allemaal! En je krijgt er ook nog eens voor betaald. Beschikbaar in de maanden juli en augustus? Lees dan snel verder.

In de zomervakantie organiseren wij speciale activiteitenprogramma’s met uitstapjes en sport- en spelactiviteiten. Het is jouw belangrijkste taak om de kinderen te begeleiden bij deze activiteiten en bij te dragen aan een toffe vakantieperiode. Je krijgt alle ruimte om zelf leuke, originele activiteiten te organiseren, samen met je collega’s.

Je gaat aan de slag binnen gro-up, op een locatie bij jou in de buurt. Je werkt volgens een rooster met verschillende diensten. Uiteraard wordt het rooster altijd in overleg opgesteld met de door jou aangegeven beschikbare dagen. De werktijden liggen afhankelijk van de werksoort tussen 7:00 uur en 18.30 uur op maandag tot en met vrijdag.

Wat breng jij?

  • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma. Of genoeg studiepunten als je een kindgerichte hbo studie volgt. 
  • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.
  • Jij bent beschikbaar in de maanden juli en augustus. Ben je al eerder beschikbaar? Mooi! Dan kun je alvast aan de slag via onze flexpool. Ook na september ben je welkom om bij ons te blijven werken!

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

  • Een superleuke baan waarin jij je creativiteit kwijt kan in de leukste periode van het jaar.
  • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
  • Salaris volgens de cao Kinderopvang, bruto € 2.177,- tot € 2.964,- per maand bij 36 uur per week.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ en onze locaties aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.

Heb je nog een vraag over deze zomerbaan? Bel of app met Marinke van der Tang via 06-51304940. 

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures