BBL bij gro-up

Leuk dat je interesse hebt in het volgen van het BBL leer-werktraject bij gro-up. Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen. Verdere details kunnen we pas geven zodra we zicht hebben op de start van een concrete klas.

Wanneer start er een BBL traject?
Dit is nog onbekend. De verwachting is dat we in 2023 een nieuwe klas gaan starten.

Wanneer kom ik in aanmerking voor BBL niveau 3-4?
Om bij gro-up toegelaten te worden voor de BBL opleiding Pedagogisch Werk heb je een afgerond vmbo-tl, mavo, havo of mbo-2/3/4 diploma nodig. Daarnaast is een sterke motivatie en flexibiliteit een vereiste.

Wat verdien ik als BBL'er bij gro-up?
Je wordt ingeschaald volgens de CAO kinderopvang schaal 5 trede 7. Na het behalen van je opleiding kom je als gekwalificeerd pedagogisch medewerker in schaal 6.

Voor hoeveel uur per week?
Je werkt minimaal 20 uur op het kinderdagverblijf en daarnaast heb je een schooldag van ongeveer 8 uur. Daarnaast heb je een studiebelasting van maximaal 10 uur per week.

Op welke locatie kom ik te werken?
Op deze website vind je de kinderopvang locaties van gro-up. We streven er naar om je een werkplek aan te bieden in je eigen woonplaats.

Met welke scholen werkt gro-up samen?
Momenteel werken wij samen met het ROC Mondriaan, Zadkine en het Albeda College.

Wanneer kan ik solliciteren?
Zodra er meer bekend is over de startdatum dan plaatsen we de vacature op onze website. Aan de hand van de sollicitaties worden er eerst gesprekken ingepland met de praktijkopleiders van gro-up. Bij positief resultaat volgt er een gesprek met een locatiemanager en/of de school waarmee we samenwerken. Groei je mee? Laat hieronder je gegevens achter in het contactformulier.