Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als supportmedewerker

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
36 uur per week, dagen in overleg


De baan

Als supportmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het beheren van de lange termijn planning van onze kinderopvang locaties. Daarnaast zorg je ervoor dat alles wat buiten de reguliere kaders valt en eventuele knelpunten of risico’s kan veroorzaken, wordt gesignaleerd en tijdig opgepakt. Je adviseert en stemt af met de locatiemanagers. Kortom een uitdagende functie waarin jij samen met jouw collega’s zorg draagt voor een optimaal en vlekkeloos planningsproces.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling KCA bestaat uit zes teams: Team Regio Zuid, Regio West, Regio Midden, Team Support, Team Relatiebeheer en Team Staf.). De afdeling KCA beantwoordt alle 1e lijn klantvragen, onderzoekt en bespreekt plaatsingsmogelijkheden en adviseert de klant bij het maken van de juiste keuze voor een plaats binnen één van onze kinderopvang locaties. Wij werken hybride: dat betekent een fijne combinatie tussen op kantoor en thuiswerken.

Wat breng jij?

Verandering en ontwikkeling is iets wat continu van jou gevraagd wordt. Je bent een goede luisteraar en kunt regie houden in gesprekken. Jij bent steeds op zoek naar oplossingen en vindt het leuk om locatiemanagers aan een glimlach te helpen. Daar doe je het voor! Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match.

 • Je bent een kei in planning, je vind het een uitdaging om alle puzzelstukjes op de plaats te laten vallen.
 • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving m.b.t. de Kinderopvang of bent bereid die snel eigen te maken.
 • Je bent flexibel in denken en handelen waarbij de afdelingsdoelen jouw leidraad zijn.
 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (B1 niveau) uitstekend.
 • Je kunt snel schakelen en goed met deadlines omgaan.
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante ervaring op een planningsafdeling.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.564,- en maximaal € 3.581,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 7 cao Sociaal Werk).. Afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) van minimaal 17% waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Bianca Vogelpoel, teamleider klantcontact & advies, bereikbaar via 06-12294167.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet. 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures