Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf als

Stagiair(e) marketing & communicatie 
op ons hoofdkantoor
28 tot 36 uur per week
stagevergoeding € 300,- o.b.v. 32 uur

Ben jij die getalenteerde derdejaars marketing- en communicatiestudent die barst van de energie en niet kan wachten om álle facetten van het marketing- en communicatie vak te ontdekken? Ben je op zoek naar een meewerkstage waarin je echt het verschil kunt maken? Dan is dit je kans!

Waar kom je te werken?

Jouw standplaats is de afdeling Merkmakers op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle activiteiten die zorgen voor een goede merkbeleving bij de verschillende externe doelgroepen en binnen de eigen organisatie. Met als doel het merk gro-up betekenis te geven. De afdeling bestaat uit vier teams die nauw met elkaar samenwerken met het oog op een goede (beleids-)implementatie en uitvoering: ‘Digital & Data’, ‘Marketing’, ‘Corporate Communicatie, PR & Sponsoring’ en ‘Content & Activatie’. Je kunt rekenen op een open, gezellige werksfeer waarin iedereen toegankelijk is en waar we actief van elkaar leren.

Je wordt onderdeel van gro-up. Waar je samen met je collega’s uit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk werkt voor kind, gezin en buurt. We richten ons op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden vóór de geboorte tot aan zelfstandigheid. Gepassioneerde collega’s die allemaal werken aan hetzelfde ideaal: zorgen dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen.     

Wat ga je doen als stagiair(e) marketing & communicatie

Je werkt mee met al je enthousiaste collega's van de afdeling Merkmakers. Dit betekent dat je de ene dag bezig bent met een online marketingcampagne om pedagogisch medewerkers aan te trekken en de volgende dag creatief aan de slag gaat met het schrijven van boeiende content voor Kraamzorg. Misschien werk je zelfs mee aan de nieuwe sponsorlopen die we volgend jaar weer organiseren. Geen enkele dag is hetzelfde en er zijn volop uitdagingen om je tanden in te zetten.

Dit krijg je van gro-up

  • Een stagevergoeding van € 300,- op basis van 32 uur. Indien je meer of minder uren werkt, word de stagevergoeding naar rato uitgekeerd.
  • Hybride werken is bij ons de norm, deels werken op ons gezellige hoofdkantoor, op de locaties en deels vanuit je ingerichte thuiswerkplek.
  • De ruimte om het mooiste uit jezelf te halen. Wij bieden je een leerzame stageplek met alle ruimte voor initiatief en volop mogelijkheden om je beroepsvaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Samen met de collega’s van de afdeling Merkmakers streef je naar een optimale ontwikkeling binnen je stageperiode. Het belangrijkste is dat je dát ontwikkelt wat jij nodig hebt om straks in het werkveld aan de slag te gaan.

Dit breng je mee als stagiair(e) marketing & communicatie

  • Je bent een derdejaars student en volgt een hbo-opleiding in de richting van marketing & communicatie.
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage van minimaal 4 maanden.
  • Je bent geïnteresseerd in marketing- en communicatietrends en volgt deze op de voet.
  • Je bent supergemotiveerd om bij ons aan de slag te gaan en wil graag knallen.

Word een gro-upper!

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Annemarie via 06 83 12 52 85.

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures