Terug naar overzicht

GROEI MEE

als pedagogisch (sport)medewerker  

op een van onze BSO-locaties in Den Haag 
uren en dagen in overleg 

Hey jij daar, sportieve of creatieve alleskunner! Ben jij klaar om samen met ons te groeien? gro-up, dé kinderopvangorganisatie van Den Haag, zoekt een pedagogisch (sport)medewerker voor onze buitenschoolse opvang (BSO). We willen graag een speels en energiek iemand toevoegen aan ons team. Ben jij die persoon? Lees dan snel verder! 

Wat dacht je hiervan? Wist je dat... wij altijd meedenken over jouw ideale baan? Of je nu een voorkeur hebt voor een specifieke groep of locatie, of zelfs een combinatiefunctie met een van onze netwerkpartners wilt, bij ons zijn er tal van mogelijkheden! 

En dit ben jij! 
Na een lange dag in de schoolbanken kunnen kinderen wel wat ontspanning gebruiken. Jij bent niet bang voor een beetje creativiteit en avontuur en komt met originele ideeën voor activiteiten. Zeilen op de Hofvijver, een potje voetbal op het strand of gewoon een gezellig gesprek? Jij draait je hand er niet voor om! Onze kinderopvanglocaties hebben een frisse, moderne en uitnodigende uitstraling. Het bedenken van bijzondere en levensechte activiteiten voor kinderen geeft ons energie. Sport, beweging en gezonde voeding staan bij ons centraal. Jouw werkdag begint na schooltijd rond 14.30/15.00 uur, nadat je een hele ochtend hebt kunnen genieten van je vrije tijd of tijd hebt gehad voor je studie. Wil je liever ook in de ochtend werken? Bespreek dan de mogelijkheden voor aanvullende uren in de peuteropvang of op het kinderdagverblijf! 

Dit zijn de locaties waar je direct aan de slag kan: 

 • Hamelen, Wateringse Veld: Veel faciliteiten op loopafstand; ravotten met de kinderen in de speeltuin of even snel boodschappen doen in de supermarkt, gewoon omdat het kan! 

 • Da Vinci, Moerwijk: Gezellige locatie waar je ook collega's van het kinderdagverblijf en de peuteropvang om je heen hebt. 

 • Gulliver, Wateringse Veld: Een nieuw team met leuke plannen en op zoek naar meer. Neem dus vooral jouw ideeën mee! 

 • IKC Helen Parkhurst, Leyenburg: Sportiviteit staat centraal met toegang tot een voetbalkooi, sportvelden en een beweegvloer in huis! 

 • Jonas, Benoordenhout: Een kindcentrum met een prachtige natuurspeeltuin, een fijn schoolplein en een gymzaal voor leuke sportactiviteiten. 

 • Rataplan, Loosduinen: Hier vind je een gekke bende van 4 tot 9 jarigen, gevestigd in de Behemen Kijkduinschool. 

 • Vroondaal, Loosduinen: Op deze IKC vorm je écht één geheel met de basisschool. Ideaal voor een soepele overdracht! 

 • De Supervogels, Nootdorp: Voetbal en sport is waar het hier om gaat!

 • Haantje de Voorste, Den Haag: Sport, sport en nog eens sport.

Wat breng jij met je mee?

 • Jouw doel is om een fantastische middag te bezorgen voor de kinderen én voor jezelf. Je bent open, klantgericht en een teamplayer.  

 • Natuurlijk beschik je over het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang.  

 • En wist je dat opleidingen zoals Sport en Bewegen en Onderwijsassistent ook onder deze eisen vallen? Check dus snel of jouw diploma geschikt is! 

 • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.

Wat biedt gro-up jou?

Welkom in ons hechte team bij gro-up! Als onderdeel van onze inspirerende organisatie, bestaande uit 3000 collega's met diverse specialisaties, zul je een essentiële rol spelen in het verschil dat we maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. We zijn trots op onze brede organisatie, die ook jou talloze groeikansen biedt. Maar dat is nog niet alles. We hebben nog meer voor je in petto:

 • Een salaris volgens de cao Kinderopvang, schaal 6, variërend van € 2.385,- tot € 3.192,- op basis van een 36-urige werkweek.
 • Bij bewezen succes en prestaties, bieden we de mogelijkheid tot een vast contract.
 • We geloven in een cultuur van voortdurende groei en ontwikkeling, en daarom bieden we toegang tot ons online portaal van de gro-up academie. Hier kun je deelnemen aan diverse interne trainingen en opleidingen.
 • Naast je reguliere salaris ontvang je een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering.
 • Als jij een nieuwe collega aandraagt, tonen we onze waardering met een bonus van € 750,-.
 • Reiskosten worden vergoed tegen € 0,21 per kilometer.
 • Je hebt recht op maar liefst 210 verlofuren per jaar, gebaseerd op een 36-urige werkweek.
 • We organiseren jaarlijks leuke teamuitjes en evenementen, waar je de kans krijgt om je collega's beter te leren kennen.
 • Doe mee met ons enthousiaste gro-up team bij evenementen zoals de city-to-city loop.
 • Naast deze geweldige arbeidsvoorwaarden bieden we een uitgebreid pakket aan secundaire voorzieningen, waaronder een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Bij gro-up is ons streven niet alleen gericht op de ontwikkeling van kinderen, maar ook op jouw persoonlijke groei en welzijn. We willen dat je je thuis voelt en de ruimte krijgt om te bloeien binnen ons team. Sluit je aan bij gro-up en ontdek een wereld vol mogelijkheden voor groei en succes.

Heb je nog vragen voordat je solliciteert?

Geen probleem! Neem gerust contact op met Romy via telefoonnummer 06 – 22 30 93 51. Ze staat klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Groei je met ons mee?

Hoe gaan we verder? Tijdens een kort telefonisch interview krijg jij de kans om al je vragen te stellen en je wensen en beschikbaarheid met ons te delen. Op basis daarvan zullen wij bekijken welke locatie het beste bij jou past. Bij een positief gesprek met de locatiemanager volgt direct een gesprek over arbeidsvoorwaarden. Uiteraard houden we rekening met de geldende coronamaatregelen. 

Ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken? Yes! Stuur meteen jouw sollicitatie via onze website en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team! 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures