Terug naar overzicht

Groei mee

specialistisch adviseur  

binnen het domein Jeugdhulp, op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
32 tot 36 uur per week


De baan

Ben jij geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken op het gebied van groei en ontwikkeling van kinderen, gezinnen en buurten? Weet jij uit ervaring wat er binnen het domein Jeugdhulp speelt, aandacht vraagt en ga je daar met belangstelling naar op zoek? In de rol van specialistisch adviseur  verbind je de behoefte van jeugdhulp aan de integrale mogelijkheden van gro-up en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van adviezen op basis waarvan opdrachten gegund worden. Je geeft leiding aan relevante aanbestedings- en subsidietrajecten en leidt projecten ten behoeve van de implementatie van de afgesproken dienstverlening. Je stuurt actief op de beste ondersteuning van kinderen in hun groei naar zelfstandigheid binnen hun gezin en buurt. Je zorgt tegelijkertijd dat er optimale samenwerkingen ontstaan (en worden verstevigd) tussen (potentiële) opdrachtgevers, onze diensten en samenwerkingspartners. In het team werk je onder leiding van de omgevingsmanager samen met de specialistische adviseurs binnen de domeinen Kinderopvang, Buurtwerk, Onderwijs en Kraamzorg. Je ondersteunt elkaar bij het duiden van de vragen uit je eigen domein en het zoeken naar de beste antwoorden daarop. 

De balans tussen het aansturen van grootschalige projecten, het optimaliseren van samenwerkingsverbanden en het daarbij horende strategisch denkwerk geeft je de energie die je nodig hebt. Met jouw kennis en ervaring help je onze maatschappelijke organisatie die volop in ontwikkeling is vooruit.
 

Wat breng jij?

Jij bent ondernemend en krijgt energie van het bij elkaar brengen van de vragen uit de omgeving en het brede en creatieve aanbod van gro-up. Je zoekt naar de synergie tussen jezelf en je collega’s uit het werkveld om samen de invloed, zichtbaarheid en mogelijkheden voor gro-up te vergroten. Daarnaast heb jij:

 • Academisch werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis en ruime ervaring binnen het domein Jeugdhulp.
 • Ervaring met en/of kennis van grootschalige subsidietrajecten en aanbestedingsprojecten.
 • Proactief en ondernemend in het volgen van (markt)ontwikkelingen en het bepalen van de consequenties hiervan voor adviezen voor de eigen organisatie.
 • Sterke analytische en creatieve vaardigheden en gerichtheid voor het oplossen van problematieken.
 • Organisatietalent om projecten op te zetten en te leiden.
 • Een gezonde dosis wendbaarheid en flexibiliteit.
 • Een verbindende persoonlijkheid met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat gro-up jou biedt

We bieden je een zelfstandige baan waarin jij jouw talent kwijt kan en waar ruimte is voor nieuwe frisse ideeën. Je komt terecht in een gedreven MT. Elkaar helpen, aanvullen en inspireren is waar wij voor staan. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.
 • Je hebt de mogelijkheid om thuis te werken, we werken hybride en hebben hiervoor een thuiswerkvergoeding en faciliteren thuiswerkmiddelen zoals een fijn bureau of beeldscherm.
 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 4.114,- en maximaal € 6.490,- op basis van een 36-urige werkweek (cao Sociaal Werk schaal 12), afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Loopbaan budget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt.
 • Een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, collectieve ziektekosten verzekering en een collectief verzekeringsplan voor medewerkers (verkeer, woon, recreatie en rechtsbijstand).

Wil je meer weten?

Je bent altijd welkom met vragen bij Sanne Timmermans, recruiter, bereikbaar via 06 13 38 51 59. 

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures