Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als (senior) locatiemanager

van locatie Confetti en Peuterrijk in Capelle aan den IJssel
28 tot 32 uur per week, dagen in overleg

De baan

Jij hebt de natuurlijke drive en het inzicht om het resultaat en de (pedagogische) kwaliteit van de locatie naar een hoger niveau te tillen! Jij haalt het beste in jouw team naar boven. Met enthousiasme bouw jij aan een moderne, uitdagende en ontwikkelingsgerichte kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Daarmee maak je het verschil. Samen zorg je ervoor dat zowel ouders als kinderen iedere dag weer met plezier op de locatie komen. Hierbij werk je nauw samen met je collega locatiemanagers. Natuurlijk ben jij ook het aanspreekpunt voor scholen, de GGD en andere partijen die een rol spelen bij de kinderen en de gezinnen in de buurt. Je rapporteert aan de regiomanager.
 

Wat breng jij?

Jij bent een geboren netwerker die binnen ‘no time’ alle relevante partijen in zijn of haar omgeving kent. Voor je team ben je een inspirator. Je bent een ondernemende daadkrachtige manager en faciliteert hen om hun werk goed te kunnen doen. Verder vragen wij:

 • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding.
 • Ruime leidinggevende ervaring in een soortgelijke branche.
 • Sociale vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het vertalen van beleidsplannen en onderhouden van contacten met diverse onderdelen binnen en buiten de organisatie.
 • Een hoge mate van assertiviteit en zelfstandigheid.
 • Prioriteiten kunnen stellen in een hectische omgeving binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is.
 • Ervaring in de functie van (adjunct) locatiemanager is een pre.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

 • Een baan met inhoud, dynamiek en verantwoordelijkheid. Perfect voor de aanpakker die jij bent.
 • Salaris volgens de cao Kinderopvang in schaal 9 bruto € 2.979,- tot € 4.019,- of schaal 10 € 3.393,- tot € 4.427,- per maand bij 36 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
 • Een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk.
 • Een goede balans in werk-privé.
 • Goede mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn. En klik hier voor een kijkje bij Confetti en klik hier voor Peuterrijk.
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marinke van der Tang, recruiter, op nummer 06 51 30 49 40.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie en motivatie zien we met plezier tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook bij Confetti en Peuterrijk ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures