Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als (senior) locatiemanager

voor onze locaties in Zoetermeer
voor 28 uur per week, dagen in overleg


De baan
Jij kan als geen ander de verbinding maken. Niet alleen binnen de eigen organisatie, maar ook met samenwerkingspartners uit onderwijs, sport, jeugdhulp en andere sectoren. Je bekleedt een sleutelpositie binnen gro-up kinderopvang en bent een manager met een natuurlijke drijfveer als het gaat om leidinggeven. Je bent een echte teambuilder en je ziet iedere dag als een nieuwe uitdaging.

Natuurlijk sta je voor de ontwikkeling, vaststelling en uitvoering van het primaire proces. Je draagt zorg voor de uitvoering van het werkplan en bent naast de toepassing van het pedagogisch beleid ook verantwoordelijk voor het personeels-, accommodatie-, en financiële beleid. Je geeft hiërarchisch leiding aan een team van ongeveer 20 tot 25 pedagogisch medewerkers verspreid over 2 locaties (KDV, BSO en Speeltaalhuis) die zorgen voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen in de kinderopvang. Als eindverantwoordelijke van deze locaties leg je direct verantwoording af aan de regiomanager.

Wat breng jij?

Wij zoeken een doortastende en daadkrachtige manager, die zich bewust is van zijn/haar werkgeversrol op locatie en in staat is duidelijke beslissingen te nemen met de daarbij behorende heldere communicatie. Verder vragen wij:

  • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Sociale vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het vertalen van beleidsplannen en onderhouden van contacten met diverse onderdelen binnen en buiten de organisatie.
  • Een hoge mate van assertiviteit en zelfstandigheid.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen – elke dag in de buurt het verschil maken voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.

  • Je krijg een contract gebaseerd op jouw beschikbaarheid.
  • Salaris volgens de cao Kinderopvang in schaal 9 bruto € 2.979,- tot € 4.019,- of schaal 10 € 3.293,- tot € 4.427,- per maand bij 36 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.
Voor vragen kun je contact zoeken met Romy Harteveld, recruiter, bereikbaar via 06-22309351.

Solliciteren

We zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet! De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en afsluitend een arbeidsvoorwaardengesprek.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 
Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.
Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures