Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als (senior) locatiemanager

voor locatie Toverburcht in Capelle aan den IJssel
28 uur per week, dagen in overleg


De baan

Jij maakt het verschil voor collega’s, kinderen, ouders en samenwerkingspartners. Door het nemen van duidelijke beslissingen met de daarbij behorende heldere communicatie.

Jij hebt de natuurlijke drive en het inzicht om het resultaat en de (pedagogische) kwaliteit van onze locatie op een hoog niveau te houden. Jij weet jouw team niet alleen te motiveren maar ook te inspireren en je haalt het beste in hen naar boven. Het enthousiasme om samen te bouwen aan een moderne, uitdagende en ontwikkelingsgerichte gro-up locatie spat ervan af.

Samen zorg je ervoor dat zowel ouders als kinderen iedere dag weer met plezier op de locatie komen. Hierbij werk je nauw samen met je collega locatiemanagers. Natuurlijk ben jij als geboren netwerker ook het aanspreekpunt voor scholen, de gemeente en andere partijen die een rol spelen bij de kinderen en de gezinnen in de wijk.

Locatie Toverburcht is gevestigd in de wijk Fascinatio. Hier hebben wij kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak en delen we het gebouw met twee basisscholen.

Wat breng jij?

Wij zoeken een doortastende en daadkrachtige locatiemanager, die zich ten opzichte van de medewerkers bewust is van zijn/haar werkgeversrol op locatie en in staat is duidelijke beslissingen te nemen met de daarbij behorende heldere communicatie. Verder vragen wij:

 • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring in de branche is een pré.  
 • Sociale vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het vertalen van beleidsplannen en onderhouden van contacten met diverse onderdelen binnen en buiten de organisatie.
 • Een hoge mate van assertiviteit en zelfstandigheid.
 • Ervaring met verzuimbegeleiding.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

 • Een baan met inhoud, dynamiek en verantwoordelijkheid. Perfect voor een aanpakker zoals jij.
 • Salaris volgens de cao Kinderopvang in schaal 9 bruto € 2.979,- tot € 4.019,- of schaal 10 € 3.393,- tot € 4.427,- per maand bij 36 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
 • Een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een eindejaarsuitkering, een fietsplan en collectieve verzekeringen.
   

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn. En klik hier voor een kijkje op de locatie.
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marinke van der Tang, recruiter, op nummer 06 51 30 49 40.

Solliciteren

Een motivatie toegevoegd aan je sollicitatie wordt zeer op prijs gesteld.
Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Zijn we beide enthousiast, dan volgen er twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!


gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook bij locatie Toverburcht ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures