Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als (senior) locatiemanager

voor onze locatie in Rotterdam Ommoord
zowel parttime als fulltime mogelijk, dagen in overleg.


De baan
Jij kan als geen ander de verbinding maken. Je bent een manager met een natuurlijke drijfveer als het gaat om leidinggeven. Je bent een echte teambuilder en je ziet iedere dag als een nieuwe uitdaging.

Natuurlijk sta je voor de ontwikkeling, vaststelling en uitvoering van het primaire proces. Je draagt zorg voor uitvoering van het werkplan en je bent naast de toepassing van het pedagogisch beleid ook verantwoordelijk voor het personeels-, accommodatie-, en financieel beleid. Je geeft hiërarchisch leiding aan het team pedagogisch medewerkers die zorgen voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen in de kinderopvang. Als eindverantwoordelijke van deze locatie leg je direct verantwoording af aan de regiomanager.
 

Wat breng jij?

Wij zoeken een doortastende en daadkrachtige manager, die zich ten opzichte van de medewerkers bewust is van zijn/haar werkgeversrol op locatie en in staat is duidelijke beslissingen te nemen met de daarbij behorende heldere communicatie. Verder vragen wij:

  • Hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur een afgeronde management opleiding.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring in de branche is een pré.
  • Sociale vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het vertalen van beleidsplannen en onderhouden van contacten met diverse onderdelen binnen en buiten de onderneming.
  • Een hoge mate van assertiviteit en zelfstandigheid.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

  • Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op vast
  • Salaris volgens de cao Kinderopvang in schaal 9 bruto € 2.979,- tot € 4.019,- of schaal 10 € 3.293,- tot € 4.427,- per maand bij 36 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.

Voor vragen kun je contact zoeken met Simone Laupman, recruiter, bereikbaar via 06-22063083.

Solliciteren

Een motivatie toegevoegd aan je sollicitatie wordt zeer op prijs gesteld.
Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Zijn we beide enthousiast, dan volgen er twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures