Terug naar overzicht

Groei mee

als senior locatiemanager

op onze locaties in Rotterdam
voor 32 tot 36 uur per week


De baan

Als senior locatiemanager in de kinderopvang ben je verantwoordelijk voor meerdere peuteropvang locaties in Rotterdam. Op al onze locaties wordt gewerkt met VE (Voorschoolse educatie) programma’s. Deze zijn niet onbekend voor jou!

Natuurlijk sta je voor de ontwikkeling, vaststelling en uitvoering van het primaire proces. Je draagt zorg voor uitvoering van het werkplan en je bent naast de toepassing van het pedagogisch beleid ook verantwoordelijk voor het personeels-, accommodatie-, en financieel beleid. Je geeft hiërarchisch leiding aan verschillende teams pedagogisch medewerkers die zorgen voor de dagelijkse opvang en ontwikkelingsstimulering van de peuters op de peuteropvang. Je werkt hierin nauw samen met de pedagogisch coach en collega locatiemanagers van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Als eindverantwoordelijke van deze locaties leg je direct verantwoording af aan de regiomanager.

 

Wat breng jij?

Wij zoeken een doortastende en daadkrachtige locatiemanager, die zich ten opzichte van de medewerkers bewust is van zijn/haar werkgeversrol op locatie. Verder vragen wij:

 • Hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur een afgeronde management opleiding. Je voldoet ook aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. 
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een kinderdagverblijf of peuteropvang.
 • Sociale vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers.
 • Je bent in staat om beslissingen te nemen met de daarbij horende duidelijke communicatie.
 • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het vertalen van beleidsplannen en onderhouden van contacten met diverse onderdelen binnen en buiten de organisatie.
 • Een hoge mate van assertiviteit en zelfstandigheid.

Wat gro-up jou biedt

 • Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.
 • Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 10 van €3.512 tot €4.669,- per maand bij 36 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, een eindejaarsuitkering en collectieve verzekeringen.
 • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via het online portaal van de gro-up academie, zoals (interne) trainingen en opleidingen.

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Melissa Darici, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 22 06 30 83.

Solliciteren

Een motivatie toegevoegd aan je sollicitatie wordt zeer op prijs gesteld.
Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Zijn we beide enthousiast, dan volgen er twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures