Terug naar overzicht

GROEI MEE

als (senior) locatiemanager

voor onze locaties in Zoetermeer, Seghwaert
28 uur verdeeld over 4 dagen in overleg


De baan
Als locatiemanager in de kinderopvang zie jij iedere dag als een uitdaging. Jij hebt passie voor je vak en je bent een echte teambuilder! Je bent een locatiemanager met een natuurlijke drijfveer als het gaat om leidinggeven en ziet de kwaliteiten van ieder teamlid.  

Natuurlijk sta je voor de ontwikkeling, vaststelling en uitvoering van het primaire proces. Je draagt zorg voor uitvoering van het werkplan en je bent naast de toepassing van het pedagogisch beleid ook verantwoordelijk voor het personeels-, accommodatie-, en financieel beleid. Je geeft hiërarchisch leiding aan een team pedagogisch medewerkers die zorgen voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen in de kinderopvang. Je zult als locatiemanager leidinggeven aan meerdere locaties met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Jij bent bekend met een rol als deze en gaat graag de samenwerking aan met scholen en wijkcentra in de omgeving. Je werkt nauw samen met collega managers. Als eindverantwoordelijke van deze locaties leg je direct verantwoording af aan de regiomanager.
 

Wat breng jij?

Wij zoeken een doortastende en daadkrachtige locatiemanager, die zich ten opzichte van de medewerkers bewust is van zijn/haar werkgeversrol op locatie. Verder vragen wij:

 • Hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur een afgeronde management opleiding met daarnaast  enkele jaren leidinggevende ervaring.
 • Sociale vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers.
 • Je bent in staat om duidelijke beslissingen te nemen met de daarbij horende duidelijke communicatie.
 • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het vertalen van beleidsplannen en onderhouden van contacten met diverse onderdelen binnen en buiten de organisatie.
 • Een hoge mate van assertiviteit en zelfstandigheid.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 9 bruto € 2.979,- tot € 4.019,- of schaal 10, € 3.293,- tot € 4.427,- per maand bij 36 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een contract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar vast.
 • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via het online portaal van de gro-up academie, trainingen en management opleidingen.
 • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering.
 • Reiskosten vergoeden wij met € 0,21 per kilometer.
 • Jaarlijks 210 verlofuren (op basis van 36 uur per week).
 • Met collega’s meedoen met evenementen zoals city-pier-city loop, opperdepop en culinesse.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.
 • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
   

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Romy, recruiter, bereikbaar via 06 22 30 93 51.

Solliciteren

Een motivatie toegevoegd aan je sollicitatie wordt zeer op prijs gesteld.
Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Zijn we beide enthousiast, dan volgen er twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures