Terug naar overzicht

Groei mee

als (senior) locatiemanager

voor onze locatie Boerderij de Balije in de Meern
28 tot 36 uur per week

De baan
Als locatiemanager in de kinderopvang zie jij iedere dag als een uitdaging. Jij hebt passie voor je vak en je bent een echte teambuilder! Je bent een locatiemanager met een natuurlijke drijfveer als het gaat om leidinggeven en ziet de kwaliteiten van ieder teamlid.  

Natuurlijk sta je voor de ontwikkeling, vaststelling en uitvoering van het primaire proces. Je draagt zorg voor uitvoering van het werkplan en je bent naast de toepassing van het pedagogisch beleid ook verantwoordelijk voor het personeels-, accommodatie-, en financieel beleid. Je geeft leiding aan een team van 14 pedagogisch medewerkers die zorgen voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen in de kinderopvang. 

De werkplek

De Balije is een monumentale boerderij met een rieten dak en ook de originele balken binnen zijn nog zichtbaar. Binnen zijn er veel ramen en schuifdeuren, waardoor alles transparant oogt. Er zijn drie KDV groepen en twee BSO groepen. Naast de Boerderij de Balije ligt een speeltuin met veel groen er omheen. 

Past dit jou en heb je de benodigde ervaring? Solliciteer dan direct!

Wat breng jij?

Wij zoeken een doortastende en daadkrachtige locatiemanager, die zich ten opzichte van de medewerkers bewust is van zijn/haar werkgeversrol op locatie. Verder vragen wij:

 • Hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur een afgeronde management opleiding. Je voldoet ook aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. 
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een kinderdagverblijf of peuteropvang.
 • Sociale vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers.
 • Je bent in staat om beslissingen te nemen met de daarbij horende duidelijke communicatie.
 • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het vertalen van beleidsplannen en onderhouden van contacten met diverse onderdelen binnen en buiten de organisatie.
 • Een hoge mate van assertiviteit en zelfstandigheid.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 9 bruto € 3.192,- tot € 4.252,- of schaal 10 € 3.512,- tot € 4.669,- op basis van een 36-urige werkweek., afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een contract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar vast.
 • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via het online portaal van de gro-up academie, trainingen en management opleidingen.
 • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering.
 • Reiskosten vergoeden wij met € 0,21 per kilometer.
 • Jaarlijks 210 verlofuren (op basis van 36 uur per week).
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Bel of app met Marinke, recruiter, bereikbaar via 06 51 30 49 40.

Solliciteren

Een motivatie wordt zeer op prijs gesteld. Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Zijn we beide enthousiast, dan volgen er twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures