Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als senior adviseur kwaliteit

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
32 tot 36 uur per week, dagen in overleg


De baan


Je werkt mee aan het vernieuwen van de visie op kwaliteit en de uitrol daarvan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je zorgt dat de processen in lijn zijn met de gekozen strategie, continu verbeteren en getoetst kunnen worden aan de gestelde normen. Dit geeft jou veel ruimte voor creativiteit en maatwerk. Je bent nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag en je kunt dit door jouw analytisch vermogen, kritische blik en uitstekende sociale vaardigheden goed achterhalen. Ook voor het organiseren en begeleiden van interne en externe audits en het monitoren van de verbeteracties die eruit voortkomen draai jij je hand niet om. Kortom, een uitdagende functie waarin jij echt het verschil kan gaan maken.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling Kwaliteit adviseert directie en management ten aanzien van het strategisch kwaliteitsbeleid van gro-up en adviseert met betrekking tot het onderwerp risicomanagement. Je legt verantwoording af aan de Raad van Bestuur.

Wat breng jij?

Door jouw empathisch en analytisch vermogen en je organisatietalent, creativiteit en overtuigingskracht ben jij in staat om aanzet te geven tot verbetering en/of verandering van onze kwaliteitsprocessen en het kwaliteitsbeleid. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match!

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Een afgeronde hbo/ wo opleiding.
 • Kennis van kwaliteitssystemen.
 • Kennis van certificerende kwaliteitsnormen zoals ISO 9001.
 • Zowel zelfstandig, als in teamverband kunnen werken.
 • Actuele kennis van vakgerelateerde ontwikkelingen.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.956,- en maximaal € 4.358,- op basis van een
  36-urige werkweek (cao Sociaal Werk, schaal 9), afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Anja Becholtz, Adviseur Kwaliteit, bereikbaar op maandag tot en met donderdag via 06-11710156.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet. 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures