Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als secretaresse


op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
voor 24 uur per week

De baan

Met jouw dienstverlenende instelling ben jij onmisbaar voor de manager van de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling. Jij neemt zoveel mogelijk werk van haar uit handen. Je werkdagen lopen vaak anders dan gepland. Last minute een evenement organiseren is voor jou geen probleem. Ook voor complex agendabeheer en het notuleren van vergaderingen draai jij je hand niet om. En dat alles terwijl je ook moeiteloos de in- en externe contacten onderhoudt op alle niveaus. Deze hectiek geeft jou energie!

Jouw nieuwe werkplek

Ons team Onderzoek en Ontwikkeling is verantwoordelijk voor het vertalen van de nieuwe groeivisie van gro-up naar inhoudelijk beleid en methodieken en we werken aan de implementatie daarvan in de praktijk. We brengen inhoudelijke en innovatieve kennis in voor verdere ontwikkeling en meten de impact van wat we doen. Verder zijn we verantwoordelijk voor de zorgstructuur binnen gro-up en we adviseren andere afdelingen wat verder nodig is en dragen daar ook aan bij. Denk aan de ontwikkeling van trainingen en input leveren bij aanbestedingen.
 

Wat breng jij?

Ontzorgen is jouw ‘middle name’ en je hebt aan één woord genoeg. Je bent hét visitekaartje van onze organisatie, staat stevig in je schoenen en ziet het werk liggen. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match!

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van secretaresse/ Officemanagement. Bij voorkeur aangevuld met vervolgtrainingen.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden.
 • Je hebt goede kennis van MS Office (Outlook, Excel, Word en PowerPoint).
 • Je kunt goed zelfstandig werken en durft initiatief te nemen.
 • Je kunt snel schakelen tussen diverse werkzaamheden.
 • Je bent secuur en werkt planmatig.
 • Je bent communicatief sterk op alle niveaus.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.113,- tot € 3.009,- op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Krista Stegink, Manager Onderzoek & Ontwikkeling, bereikbaar via 06- 83 49 94 17.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet!

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op het hoofdkantoor ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures