Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als regiomanager buurtwerk

voor ons werkgebied in regio West; Den Haag, Zoetermeer en omgeving
32 uur per week

De baan
Met deze baan sta jij midden in de samenleving met alle uitdagingen waar we binnen de welzijnssector mee te maken hebben. Dit vraagt om scherpte, verantwoordelijkheid en ondernemerschap.

Als regiomanager ben je de spin in het web wat jouw regio betreft. Je bent een inspirerende gesprekspartner voor alle relevante partijen zoals gemeenten, het onderwijs, zorgpartners, welzijnspartners en sportverenigingen. Daarnaast geef je leiding aan 4 teamleiders en indirect aan 45 medewerkers. Voor jouw team ben je niet alleen een leidinggevende. Ook een faciliterende, coachende en innovatiegerichte manager.

Je positioneert gro-up binnen jouw regio en bent daarbij alert op kansen voor het verbreden van de opdrachten en ziet erop toe dat de opdrachten voldoen aan de kwaliteitsnormen en een gezonde bedrijfsvoering. Ook zorg je voor de juiste doorvertaling van de strategie van gro-up en het beleid in jouw regio. Je werkt daarbij nauw samen met de andere domeinen binnen gro-up en de collega’s van het hoofdkantoor. Je rapporteert aan de directeur gro-up buurtwerk. 

Met jouw kennis en ervaring help je onze maatschappelijke organisatie vooruit.

gro-up buurtwerk richt zich op maatschappelijke activering en participatie van diverse doelgroepen zoals jongeren, ouderen, vrouwen en culturele minderheden. Het stimuleren van de bewustwording van eigen normen, waarden en mogelijkheden, als ook bijdragen aan de ontwikkeling van de sociale vaardigheden binnen de buurten zijn hierbij de uitgangspunten.

Wat breng jij?

Kennis van de welzijnssector, ervaring als regiomanager en het bewaken van financiële kaders. Hierin heb jij jezelf al bewezen. Daarnaast vragen wij:

 • Minimaal academisch werk- en denkniveau.
 • Je bent voor iedereen van elk niveau in de organisatie een stevige gesprekspartner.
 • Het werken volgens het jeugd-, welzijn- en activeringsbeleid is jou hierin niet vreemd.
 • Proactief en ondernemend in het signaleren en inspelen op (markt)ontwikkelingen en het (mede) vertalen hiervan in beleid.
 • Helikopterview voor het signaleren van ontwikkelingen in het werkveld en de maatschappij die van invloed kunnen zijn op het beleid of de processen.
 • Analytisch vermogen voor het structureren van beleidslijnen naar concrete haalbare, consistente doelen.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Wat bieden we je nog meer?

 • Een salaris van € 3.770,- en maximaal € 5.946,- bruto per maand bij 36 uur per week
  volgens schaal 12 van de cao Sociaal Werk.
 • Een zelfstandige functie waarin je volop nieuwe mensen ontmoet.
 • Een leaseauto.
 • Uitstekende verlofregelingen.
 • Een opleidingsprogramma voor gro-up regiomanagers
 • Een individueel keuzebudget van minimaal 17% Aan jou de keuze wat je ermee doet.
 • En tot slot bieden we verrassende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, een collectieve zorgverzekering en overige collectieve verzekeringen (verkeer, woon, recreatie en rechtsbijstand).

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.
Voor vragen ben je welkom bij Sanne Brand, recruiter, via 06-13385159.

Solliciteren

Solliciteren op de functie kan tot en met 4 december 2022. De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek, vervolggesprek en arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet!

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook bij buurtwerk ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures