Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als Re-integratie- en Preventiespecialist

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
28 tot 32 uur per week, uren en dagen in overleg


De baan

Als Re-integratie- en Preventiespecialist richt je je op het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en werk je mee aan het realiseren van een werkklimaat waarin medewerkers hun talenten optimaal kunnen blijven inzetten. Samen met de arbocoördinator en twee administratief medewerkers vorm je het team duurzame inzetbaarheid. Jij richt je daarbij vooral op preventie en re-integratiebeleid. Met jouw specialistische kennis ben je in staat om de effectiviteit van het verzuim en re-integratiebeleid te beoordelen en doe je voorstellen ter verbetering, je onderhoudt de providerboog en adviseert met betrekking tot de inzet van uiteenlopende interventies en je adviseert inzake WGA en ERD vraagstukken waardoor je schadelast weet te beperken. Je adviseert het management bijvoorbeeld over het bevorderen van vaardigheden bij leidinggevenden. Verder werk je nauw samen met andere collega’s op de afdeling HR en onderhoud je de contacten met onze toeleveranciers van arbo-gerelateerde diensten en producten.

Wat breng jij?

Je beschikt over een analytisch vermogen en nauwkeurigheid is jouw tweede natuur.
Verder vragen wij:

 • Een relevante en afgeronde hbo-opleiding.
 • Een diploma ‘regie op verzuim’ is een grote pré.
 • Actuele kennis van het thema Duurzame Inzetbaarheid en de relevante wetgeving.
 • Kennis van de markt van aanbieders op het gebied van arbo en gezondheid en een groot extern netwerk hierin.
 • Cijfermatig inzicht en affiniteit met administratieve processen.
 • Mondeling en schriftelijk vaardig, kunnen communiceren op verschillende niveaus.
 • Proactief en ondernemend in het signaleren en inspelen op knelpunten, mogelijkheden en verbeteringen.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.956,- en maximaal € 4.358,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 9 cao Sociaal Werk). Afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) van minimaal 17% waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan kun je contact opnemen Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op het hoofdkantoor ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures