Terug naar overzicht

Groei mee

Groei mee
als projectmanager onderzoek en ontwikkeling

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
32 tot 36 uur per week

De baan

Als projectmanager Onderzoek en Ontwikkeling stuur je uiteenlopende projecten aan, waaronder conceptontwikkeling, onderzoek en beleidsveranderingen. Met expertise en enthousiasme lever je tijdig en binnen het budget op, volgens onze agile aanpak. Je hebt verschillende rollen, zoals coach, productowner of teamlid. Je werkt samen met collega's van Onderzoek & Ontwikkeling en houdt je ook inhoudelijk bezig met concepten, producten, onderzoek en beleid. Je beheerst risico's zorgvuldig, verbindt in- en extern, en blinkt uit in stakeholdermanagement. Een uitdagende functie waarin je het verschil maakt.


Jouw werkplek
Ons Onderzoek en Ontwikkelingsteam richt zich op strategisch beleid, concepten, productontwikkeling en methodieken voor de groeiende zelfstandigheid van kinderen binnen gezinnen en buurten. We sluiten aan op onze besturingsfilosofie, visie, strategie en wet- en regelgeving. O&O verbindt domeinen door het inbrengen van innovatieve kennis, inzichten en onderzoek.

 

Wat breng jij?

Jij bent energiek, daadkrachtig en pragmatisch. Dankzij jouw expertise en ervaring ben je een gewaardeerde gesprekspartner voor diverse vraagstukken, zowel intern als extern. Je vangt gemakkelijk signalen op en legt snel verbanden om een solide probleemanalyse te maken en deze om te zetten naar acties. Ook vragen wij van jou:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau.
 • Vaardigheid in het opstellen van agile projectplannen en het werken volgens de agile methodiek.
 • Vaardig in design thinking, scrum en lean of bereid dit te leren.
 • Een gezonde portie lef; je durft beslissingen te nemen en te sturen op prioriteiten en vindt het leuk om anderen mee te nemen in jouw gedachtegang!
 • Je hebt een creatieve geest en je bent in staat inspirerende sessies te organiseren.
 • Kennis en begrip van een of meerdere relevante vakgebieden (kinderopvang, jeugdhulp, buurtwerk, kraamzorg, onderwijs) en de connecties met andere relevante (commerciële) terreinen.
 • Bij voorkeur kennis en ervaring in onderzoek (academisch onderzoek, gebiedsanalyses en impactonderzoek) en/of de cyclus van productontwikkeling.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.515,- en maximaal € 5.272,- op basis van een 36-urige werkweek (cao Sociaal Werk, schaal 10), afhankelijk van kennis en ervaring. 
 • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.

Wil je meer weten?

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Krista Stegink, manager Onderzoek en Ontwikkeling, bereikbaar via 06 83 49 94 17.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Sanne Timmermans, recruiter, bereikbaar via 06 13 38 51 59.
 

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet! 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures