Terug naar overzicht

Groei mee

als projectmanager ICT

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
voor 32 tot 36 uur per week


De baan

Als projectmanager ICT zorg jij voor het succesvol en naar tevredenheid opleveren van onze ICT en IMM (informatiemanagement) projecten. Je hebt maar één doel en dat is ervoor zorgen dat jouw ‘interne klanten’ nog efficiënter kunnen werken. Met jouw expertise en enthousiasme lever je de projecten tijdig en binnen het budget op. Dit doe je niet alleen, maar samen met je collega’s van de afdeling ICT, IMM en externe leveranciers. Daarbij weet je zorgvuldig de risico’s in te schatten en te beperken. Als een echte verbinder creëer je draagvlak van operationeel tot directieniveau. Zo zet je met toewijding en doorzettingsvermogen de beste resultaten neer.  Kortom: een uitdagende functie waarin jij echt het verschil kan maken.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling ICT is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de ICT-systemen van gro-up. Daaronder vallen de ICT-databases, -hardware, -applicaties en alle telefonie-toepassingen en oplossingen. ICT is tevens verantwoordelijk voor het signaleren van ontwikkelingen op het gebied van ICT en het vertalen daarvan in noodzakelijke en gewenste ontwikkelingen binnen de organisatie en het IT-landschap. Je legt verantwoording af aan de teamleider ICT en werkt samen met een trots team met hart voor het vak.

Wat breng jij?

Jij bent energiek, daadkrachtig, pragmatisch en weet verbinding te maken tussen ICT en de business. Door jouw kennis en ervaring ben jij een prettige gesprekspartner voor de directie met betrekking tot diverse ICT vraagstukken. Je pikt gemakkelijk signalen op en met jouw brede blik weet je snel zaken aan elkaar te knopen om zo tot een goede probleemanalyse te komen en dit te vertalen naar concrete acties. Ook vragen wij van jou:

 • Hbo werk- en denkniveau, bestaande uit een afgeronde opleiding in de richting van informatievoorziening of IT.
 • Bekend met gangbare projectmanagementmethodieken (Agile, Prince2), bij voorkeur aantoonbaar met een certificaat.
 • Enige jaren praktijkervaring als projectmanager in het ICT werkveld.
 • Vaardigheid in het opstellen van adviezen in het kader van lopende of op te starten projecten.
 • Regie kunnen voeren over externe ICT partners.
 • Conceptuele kennis van cloud-oplossingen, met name van Microsoft (Azure, Microsoft365).
 • Natuurlijk ben je op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
 • Je herkent jezelf in de competenties: Analytisch - Organiseren - Draagvlak creëren – Initiatief nemen - Klantgerichtheid - Presteren onder druk en Helicopterview.
 • Een gezonde portie lef; je durft beslissingen te nemen en vindt het leuk om anderen mee te nemen in jouw gedachtegang!

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.285,- en maximaal € 4.927,- op basis van een
  36-urige werkweek (cao Sociaal Werk, schaal 10), afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.
 

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Michael Westenberg, Teamleider ICT, bereikbaar via 06 10 58 60 57.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie Roozeboom, recruiter, bereikbaar via 06 83 12 52 85.
 

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures