Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als praktijkopleider

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
24 tot 32 uur per week, dagen in overleg

De baan

Als praktijkopleider ben jij het aanspreekpunt wanneer het over stagiair(e)s voor gro-up buurtwerk gaat. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering en borging van het stagebeleid en het opleidingsplan. Je schakelt tussen de opleidingsinstituten, de studenten en de werkbegeleiders binnen gro-up buurtwerk. Ook treed je op als sparringpartner binnen het management team van gro-up buurtwerk op het gebied van het opleiden van nieuwe medewerkers. Verder ben je verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid waarbij stagiair(e)s onderdeel uitmaken en meewerken in de verkregen opdrachten in het werkgebied.

Daarnaast ben je ons visitekaartje op beurzen en open dagen en krijg je energie van het aantrekken van nieuw talent voor de volledige breedte van gro-up buurtwerk en weet jij hen te enthousiasmeren voor het werken bij gro-up. Ook onderhoud je de contacten met de diverse opleidingsinstituten. Hoewel het een zelfstandige functie is, werk je in een enthousiast team en zoek je je collega’s dan ook regelmatig op. Want, een goede samenwerking staat voor jou voorop!

!

Wat breng jij?

Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Je krijgt mensen van nature mee. Door samen te
onderzoeken waar de verbetermogelijkheden liggen en deze aan te pakken, ben jij in staat om
anderen tot topprestaties te brengen. Daarnaast vragen wij van jou:

 • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur een sociale opleiding aangevuld met een afgeronde opleiding tot praktijkopleider / studentencoördinator.
 • Kennis en ervaring binnen het sociale domein.
 • Sociale vaardigheden voor het opbouwen van een netwerk, zodat signalen vanuit de doelgroep en de samenleving worden opgevangen en relevante opleidingen of organisaties tot deelname aan projecten worden gestimuleerd.
 • Het vermogen om conflictsituaties te beheersen en problemen op te lossen.
 • Kennis van het (beroeps-) onderwijsveld is een pre.
 • Kennis van- en inzicht in het begeleiden en coachen van mensen. Enige ervaring als
  studentencoördinator of praktijkopleider is een pre.
 • Kennis van de toepassing van de verschillende werksoorten en werkwijzen binnen gro-up buurtwerk.
 • Plan- en organisatievermogen voor het coördineren en realiseren van activiteiten die bijdragen aan een goed stage-beleid binnen gro-up.
 • Een groot empathisch vermogen, je bent flexibel en kunt snel schakelen.
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer (je moet overal naartoe kunnen reizen).

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn nieuw team wat zich nog aan het vormen is. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen, jongeren en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.564,- en maximaal € 3.961,- op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van kennis, opleidingsniveau en ervaring. Dit valt onder cao Sociaal Werk schaal 7 en 8.
 • Een eindejaarsuitkering volgens cao Sociaal Werk
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor.

Voor vragen kun je terecht bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op het hoofdkantoor ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures