Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als planner

op ons hoofdkantoor in Rotterdam
32 tot 36 uur per week, dagen in overleg

De baan


Als planner ben je verantwoordelijk voor de optimale inzet, zowel kwalitatief als kwantitatief, van kraamverzorgenden en onderhoudt hiertoe contact met zowel interne en externe klanten als de medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor een juiste en volledige administratie t.a.v. de inzetbaarheid van onze medewerkers volgens de geldende procedures en afspraken. Je bent naast het inplannen van de inzetbaarheid ook verantwoordelijk voor het maken van de planning betreft vrije dagen en vakantie volgens de hiervoor geldende regelingen. Je werkt met het programma ISK en voert hier alle gegevens in die nodig zijn voor de administratieve afhandeling van de roosterplanning. Je verricht overige voorkomende operationele werkzaamheden. 

Wat breng jij?

Je weet raad met lastige vraagstukken en denkt in oplossingen. Je kan overzicht houden daar waar de chaos heerst en weet creatief om te gaan met de gaten in de planning. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match.

  • Een afgeronde mbo opleiding, bij voorkeur in logistieke richting met minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen de logistieke planning.
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en communiceert open en direct, je kunt opbouwende feedback geven en ontvangen.
  • Je beschikt over een resultaatgerichte werkwijze waarbij een klant- en servicegerichte benadering het belangrijkste aspect is.
  • Je bent vaardig in het omgaan met de binnen de organisatie gehanteerde geautomatiseerde systemen voor planning en gegevensverwerking.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

  • Een salaris van minimaal € 2.089,20  en maximaal € 3.091,23 bruto per maand (FWG 40) bij een 36-urige werkweek.
  • Een aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up kraamzorg je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een goede reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, een eindejaarsuitkering en scholing en bijscholing.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen wij gro-up, de organisatie waar wij onderdeel van zijn, aan je voor.

Op deze website vind je meer over Kraamzorg Rotterdam.

Voor vragen over de baan en het team kun je contact opnemen met Gaby de Vries, HR adviseur, bereikbaar via
06–11463497.

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Annemarie, recruiter, bereikbaar via 06-83125285.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een of twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures