Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als pedagogisch sportmedewerker

op onze locatie BSO de Sporter in Berkel en Rodenrijs
Minimaal 23 uur per week, dagen in overleg. Het is mogelijk om je uren verder uit te breiden


De baan

Na een intensieve schooldag zorg jij ervoor dat de kinderen een ontspannende en sportieve middag beleven. Vind je het heerlijk om met de kinderen lekker te ravotten in de natuur en houd jij net zo van sport als onze kinderen? Als pedagogisch sportmedewerker is elke dag verschillend, maar steeds met hetzelfde doel: kinderen ondersteunen in hun avontuur van het opgroeien. Je organiseert ontwikkelgerichte sport- en spelactiviteiten en onderhoudt warme contacten met de sportcentra. Daarnaast zorg je ervoor dat de kinderen naar huis gaan met spannende, sportieve verhalen over hun middag op de BSO.

Deze vacature is gecombineerd met de tussenschoolse opvang die je verzorgd op locatie de Vuurvlinder, ook in Berkel en Rodenrijs. Tijdens de vakanties werk je hele dagen en met 4 hele dagen tijdens de vakanties kun je je contracturen uitbreiden naar 23,3 uur per week.
 

Wat breng jij?

  • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking. 
  • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Wist je dat een diploma sport en bewegen hier ook onder valt? Check hier je diploma. 
  • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

  • Salaris volgens de cao Kinderopvang, bruto € 2.177,- tot € 2.964,- per maand bij 36 uur per week. 
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website kun je meer zien over de locatie en de omgeving, de plek waar je gaat werken.
Op
deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.

Voor vragen kun je contact opnemen met Simone Laupman, recruiter, bereikbaar via 06-22063038.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. We zien je sollicitatie graag tegemoet. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures