Terug naar overzicht

Groei mee

Wij zijn voor diverse locaties in Rotterdam en Berkel en Rodenrijs op zoek naar

pedagogisch sportmedewerkers
8 tot 25 uur per week, dagen in overleg

Wist je dat…

  • wij staan te springen om samen met jou aan de slag te gaan.
  • we mooie, sportieve projecten hebben lopen waar jij deel aan kunt nemen.
  • onze locaties vaak goed bereikbaar zijn met zowel de auto als het ov of kom op de fiets!

Dit is wat je doet
Na een intensieve schooldag zorg jij ervoor dat de kinderen een ontspannende en sportieve middag beleven. Vind je het heerlijk om met de kinderen lekker te ravotten in de natuur en houd jij net zo van sport als onze kinderen? Als pedagogisch sportmedewerker is elke dag verschillend, maar steeds met hetzelfde doel: kinderen ondersteunen in hun avontuur van het opgroeien. Je organiseert ontwikkelgerichte sport- en spelactiviteiten en onderhoudt warme contacten met de sportcentra. Daarnaast zorg je ervoor dat de kinderen naar huis gaan met spannende, sportieve verhalen over hun middag op de BSO.

Dit is waar je dat doet
Als pedagogisch sportmedewerker heb je de mogelijkheid om op een vaste groep te werken. samen met jou kijken we dan welke groep het beste bij jou past. Wil je jouw sportiviteit liever delen op meerdere locaties, dan is dat ook mogelijk!

Wat breng jij?

Voor onze BSO’s zijn we op zoek naar sportieve collega’s die het leuk vinden om van hun hobby hun werk te maken. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en de ontwikkeling van de kinderen, wat maakt dat we het volgende van je vragen:

  • In de dagelijkse routine weet jij structuur te brengen en overzicht te houden.
  • Een proactieve houding bij onverwachte situaties.
  • Vanzelfsprekend is je diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt. Wist je dat een diploma Sport en Bewegen of Onderwijsassistent hier ook onder valt? Check hier je diploma!

Wat gro-up jou biedt

Het kind is altijd het uitgangspunt, maar jij als pedagogisch medewerker bent minstens zo belangrijk. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een werkweek die bij jou past! Die creëren wij samen met jou.
  • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via het online portaal van de gro-up academie, zoals (interne) trainingen en opleidingen.
  • Een salaris van €2.385,- tot €3.192,- bruto per maand bij 36 uur per week in schaal 6 volgens cao Kinderopvang. Je reiskosten worden vergoed.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je eerst nog een paar vragen stellen?

Bel of app met Simone, recruiter, bereikbaar van maandag tot en met donderdag op telefoonnummer 0622063083.

Groei je mee?

Hoe nu verder? Tijdens een kort telefonisch interview heb jij de gelegenheid om al je vragen te stellen en je wensen en beschikbaarheid met ons te delen. Na een positief gesprek met de locatiemanager volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Uiteraard houden we daarbij rekening met de coronamaatregelen. Stuiter jij van enthousiasme? Reageer dan snel online op de vacature.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures