Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker plusopvang
op onze locatie Het Ritme in Hillegersberg 
20 tot 32 uur per week, dagen en uren in overleg 

De baan
Werken in de buitenschoolse plusopvang vraagt om een collega met extra voelsprieten. Je begeleidt kinderen die door hun problematiek wat extra zorg en aandacht nodig hebben. Je draagt bij aan het begeleidingsplan, zodanig dat het individuele kind gestructureerd begeleid kan worden. De kinderen van onze plusopvang hebben een andere begeleidingsvraag, maar komen voor ontspanning!

In KOZ Máximaal, een samenwerkingsverband voor Kinderopvang, Onderwijs en Zorg, is Het Ritme gevestigd. De kinderen van de buitenschoolse plusopvang komen vanuit het speciaal onderwijs. Je wordt voornamelijk ingezet op onze BSO + cluster 4 groep, maar ook op de cluster 3 groep. De kinderen op deze groep hebben een verstandelijke beperking.

Wat breng jij?

Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.

  • Minimaal een pedagogisch mbo-4 opleiding. Maar bij voorkeur een pedagogische hbo-opleiding conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt.
  • Een rugzak vol pedagogische kennis met daarbij specifieke kennis van ontwikkelingsachterstand en stoornissen in het autistisch spectrum is een pré.
  • Kennis over hulpverleningsnetwerken, instanties en hun werkwijze.
  • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.

  • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid. 
  • Je krijgt bij een afgeronde hbo-opleiding een salaris in schaal 7 volgens cao Kinderopvang van € 2.490,- € 3.293,- bruto per maand bij 36 uur per week. Bij een mbo-opleiding een salaris in schaal 6 volgens cao Kinderopvang van € 2.188,- tot € 2.979,- bruto per maand bij 36 uur per week.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk. 
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, een eindejaarsuitkering en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website kun je meer zien over de locatie en de omgeving, de plek waar je gaat werken.
Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.

Voor vragen kun je contact opnemen met Simone Laupman, recruiter, bereikbaar via 06-22063083.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte.

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op Het Ritme ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures