Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker peuteropvang

op één van onze locaties in Capelle aan den IJssel
voor 11,5 – 20  uur per week, dagen in overleg


De baan

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen bij ons. Het eigen maken van belangrijke vaardigheden (zoals taalvaardigheden, maar ook sociale, motorische en creatieve vaardigheden) hoort daarbij. Als pedagogisch medewerker bereid je de kinderen spelenderwijs voor op de basisschool.

Op onze peuteropvang locaties in Capelle aan den IJssel staat een professioneel en bevlogen team van collega’s te springen om jouw komst. Tijdens vakanties is de peuteropvang gesloten en wordt je ingezet op een KDV of BSO locatie in de buurt.

Kan je ook niet wachten om te beginnen op één van onze locaties? Klik dan hieronder op de naam van de locatie om te zien waar je kan komen te werken!
 

 • Peuteropvang Peutererf
  Voor 11,5 uur, of 16 uur in combinatie met de BSO. Dagen in overleg. Een VVE certificaat is een harde eis.  

  ‘Vanuit het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-thema Uk en Puk bereiden wij kinderen spelenderwijs voor op de basisschool.’
 • Peuteropvang Peuterrijk 
  Voor 20 uur, of meer uur in combinatie met 4 of 5 middagen BSO. De peuteropvang is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van  8:15-12:45 uur. 

  'Als het even kan, spelen we buiten. Rennen, fietsen, wandelen, verstoppertje spelen. Peuteropvang Peuterrijk vindt het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te bewegen.'

Wat breng jij?

 • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.
 • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
 • Je voldoet aan de taaleis 3F en bent in bezit van een VE-certificaat, of bereid deze op korte termijn te behalen.
 • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
 • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van € 2.188,- tot € 2.979,- bruto per maand bij 36 uur per week.
 • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
 • Een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op onze website stellen we gro-up aan je voor!  

Ook ben je altijd welkom met vragen bij Marinke, recruiter, bereikbaar via 06 51 30 49 40.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op peuteropvang locaties ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures