Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker peuteropvang bij Cornelis Haakje in Oosterflank 
16 uur, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag  
maandsalaris tussen € 2.539 tot € 3.489

Waar kom je te werken? 
Peuteropvang Cornelis Haakje is gevestigd in basisschool Cornelis Haak in de Rotterdamse wijk Oosterflank. De peuteropvang heeft een eigen lokaal met een speelplein met natuurtuin. Wij zijn een VE peuteropvang, een VE certificaat is daarom vereist. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en betrokken pedagogisch medewerker die op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 13.00 beschikbaar is. Ben je op zoek naar een combinatie functie met de buitenschoolse opvang? Dat kan! BSO Oosterflank ligt op nog geen 500 meter afstand. Check hier de vacature op deze locatie. 

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker peuteropvang

In de peuteropvang bij gro-up draait alles om het stimuleren van ontwikkeling in een leerzame en veilige omgeving. Samen met jouw collega bespreek je de beste aanpak voor kinderen die extra zorg nodig hebben. Jouw taken omvatten onder andere het organiseren van educatieve activiteiten, het stellen van doelen op basis van observaties, en het opstellen van groeps- en handelingsplannen.
Samen met je collega Nicole vorm je een team dat dagelijks 16 peuters opvangt. Jullie worden daarin ondersteunt en begeleid door de pedagogisch coach. Een goede samenwerking en het benutten van elkaars talenten vinden wij belangrijk bij Cornelis Haakje.

Dit krijg je van gro-up

 • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
 • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
 • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
 • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Dit breng je mee als pedagogisch medewerker peuteropvang

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

 • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  
 • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  
 • Je bent in het bezit van een VVE certificaat of je bent bereid deze te behalen.
 • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 
 • Eerdere ervaring in werken met peuters is een vereiste. 

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Simone via 06 22 06 30 83.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu! En voor je het weet word je geknuffeld door vele Rotterdamse peuters.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures