Terug naar overzicht
 • Plaats

  Rotterdam

 • Gepubliceerd op

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker  

op onze locaties Ko-Piloot en/of Geelkruid in Rotterdam
per direct, uren en dagen in overleg


De baan

Voor locatie KO-Piloot hebben wij per direct een plekje voor je vrij op onze peuteropvang op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend waar je peuters voorbereid op hun vervolg op de bassischool. Dit betreft een dienstverband van 17 uur per week. Wil je meer uren per week werken? Fantastisch! Dit is onder andere mogelijk op locatie Geelkruid waar we een plekje voor je vrij hebben op maandag en vrijdag en zelfs je contract kunnen uitbreiden met ook de dinsdag en donderdag erbij.

Peuteropvang Ko-Piloot is gevestigd in basisschool de Kleine Prins en werkt vanuit de montessori-methode. De openingstijden zijn tussen 08:15 uur tot 12:15 uur. Tijdens basisschoolvakanties is de peuteropvang gesloten. Dan zou je hele dagen kunnen werken op de BSO.
BSO Geelkruid kenmerkt zich door de ruime en lichte lokalen en de goede samenwerking binnen de wijk met diverse partijen. Zoals scholen, Centrum voor Jeugd en Gezin, sport en recreatie. Unieke activiteiten op locatie maar ook uitstapjes buiten onze locatie. Wij delen de groepen in naar leeftijd. Zo kunnen kinderen met leeftijdsgenootjes spelen. Door de kleinschaligheid van onze locatie kennen wij de kinderen goed. 

Wat breng jij?

 • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.
 • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma. 
 • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
 • Salaris volgens de cao Kinderopvang, bruto € 2.155,- tot € 2.935,- per maand bij 36 uur per week.
 • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
 • Een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk.
 • Een goede balans in werk-privé.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.

Je bent altijd welkom met vragen bij Sanne Brand, recruiter, via 06-13385159.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Uiteraard houden we hierbij rekening met de coronamaatregelen. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op locaties de Ko-Piloot en Geelkruid ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures