Terug naar overzicht

Groei mee

als pedagogisch medewerker peuteropvang

op onze locatie in Moerkapelle
voor maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 


De baan

Ben jij een gedreven en enthousiaste peuterprofessional die bruisend van creativiteit de wereld van onze peuters wil verrijken? Wil je een actieve rol spelen in het laten opgroeien en hen met een vliegende start voorbereiden op een geweldige tijd op de basisschool? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Het Ganzennest, onze peuteropvanglocatie in Moerkapelle, staat een team van gepassioneerde collega's te popelen om jou te verwelkomen. We creëren een warm en veilig nest waar onze peuters zich helemaal thuis voelen en spelenderwijs belangrijke vaardigheden ontwikkelen, klaar om de wereld te ontdekken.

Met onze speelse aanpak begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om te bouwen aan taalvaardigheden, sociale interactie, motorische vaardigheden en creatieve expressie in de peuteropvang. Als pedagogisch medewerker vervul jij een unieke rol in het stimuleren van hun nieuwsgierigheid en het helpen ontplooien van hun vleugels. We werken met het VVE-programma Uk en Puk, hiermee bereiden we de peuters voor op een fantastische toekomst in het basisonderwijs.

Ook is een combinatie mogelijk van werken op de peuteropvang en de buitenschoolse opvang. Op de BSO zou je aan de slag kunnen op maandag, dinsdag en donderdag. Tijdens vakanties is de peuteropvang gesloten en wordt je ingezet op de BSO locatie van Het Ganzennest of een KDV locatie in de buurt. 

Wat breng jij?

 • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.
 • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
 • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren. 
 • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen. Wat bieden we nog meer?

 • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van € 2.385,- tot 3.192,- bij 36 uur per week.
 • Een contract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar vast.
 • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via het online portaal van de gro-up academie.
 • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering.
 • Een bonus van € 750,- als je een nieuwe gro-up collega aanbrengt.
 • Reiskosten vergoeden wij met € 0,21 per kilometer.
 • Jaarlijks 210 verlofuren (op basis van 36 uur per week).
 • Elk jaar een leuk teamuitje en events.
 • Met je collega’s meedoen met evenementen zoals de city-to-city loop.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Marinke, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 51 30 49 40.

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprekWelkom nieuwe collega!


 

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures