Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker peuteropvang
op onze locatie Pinokkio in Poortugaal 
voor 8 uur per week op dinsdag en vrijdag ochtend

De baan

Ben jij een energieke pedagogisch medewerker met een passie voor de peuteropvang en ervaring in het vak? Dan ben jij misschien wel de perfecte aanvulling voor ons team bij Pinokkio. 

Waarom zou je graag op onze locatie Poortugaal willen werken? Bij ons draait alles om kleinschaligheid en het streven naar tastbare resultaten met de kinderen. In Albrandswaard hebben wij 5 peuteropvang locaties die bestaan uit één groep waar maximaal 16 peuters per dagdeel worden opgevangen. Samen met je collega zorg je voor een huiselijke sfeer en leuke en leerzame activiteiten om zo de peuters klaar te stomen voor het basisonderwijs. 

Als pedagogisch medewerker krijg je ondersteuning van de pedagogisch coach. Onze werktijden zijn van 8.00 uur tot 12.15 uur. Op onze locaties in de Albrandswaard maken we gebruik van het voorschoolse educatieprogramma Doe meer met Bas. Kennis en ervaring met VE is een pré. Ervaring met het werken met peuters is een must. Pinokkio is goed bereikbaar met het OV maar je kunt er ook makkelijk en gratis parkeren. 

Wat breng jij?

Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking. Verder vragen wij:

  • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
  • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.
  • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.
  • Je bezit het VE-certificaat en het VE-taal certificaat. 

Wat gro-up jou biedt

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wil je meer weten?

Bel of app met Simone, recruiter, bereikbaar via 06 22 06 30 83. 

Word een gro-upper!

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures