Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker KDV

op onze locaties in Moordrecht, Zevenhuizen of Moerkapelle
uren en dagen in overleg

 

De baan

Alle prikkels die jij biedt, helpen een kind een volgende stap te maken in zijn of haar groei. Je ziet ze (op)groeien van baby’s tot onbevangen peuters. Hoe mooi is dat! Het ene moment geef je een baby de fles en het volgende moment stimuleer je een peuter zelf zijn schoenen aan te trekken. Geen dag is hetzelfde! Dit doe je niet alleen, maar samen met ons, je collega’s, die altijd voor je klaar staan.

Je komt te werken op één van de onderstaande locaties in de Zuidplaspolder. Klik op de locatie voor meer informatie:

 • Het Gruttonest in Moordrecht op de babygroep.
  ‘Onze tuinen zijn natuurlijk ingericht en biedt de kinderen de ruimte om te ontdekken, bewegen en te spelen! Op onze baby-, peuter- en verticale groepen leren kinderen de wereld om hen heen kennen met levensechte thema’s.’
   
 • Het Welpennest in Zevenhuizen op de verticale groep. 
  ‘We werken met verschillende thema’s, activiteiten voor elke leeftijd en samenspel met leeftijdsgenootjes: iedere dag is anders.’
   
 • Het Kwartelnest in Zevenhuizen  op de verticale groep.
  We hebben groepen waar kinderen van verschillende leeftijden samen spelen. Dat doen we bewust, want kinderen leren veel van elkaar. Dit zorgt voor een fijne sfeer op de groep.’

Wat breng jij?

 • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.
 • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
 •  Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.

Wat gro-up jou biedt

 • Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.
 • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
 • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van € 2.188,- tot € 2.979,- bruto per maand bij 36 uur per week.
 • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.
Ook ben je altijd welkom met vragen bij Marinke, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 51 30 49 40.

 

Solliciteren

Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Uiteraard mag jij ook al jouw vragen stellen! Hierna volgt er een persoonlijke kennismaking op locatie. Welkom nieuwe collega!

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook in de Zuidplaspolder ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures