Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

De baan

Voor KDV Toverkunst in Rotterdam Nesselande zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch medewerker kinderopvang
16 tot 32 uur per week, uren en dagen in overleg.

Dit ga je doen
Samen met je collega’s zorg je voor een warm welkom als de ouders hun kinderen komen brengen. Jij biedt kinderen de kans om zich zowel binnen als buiten lekker uit te leven. Ze kunnen klimmen, klauteren, rennen, glijden en vallen. Want vallen en opstaan hoort nou eenmaal bij opgroeien. Samen met de kinderen ga je op onderzoek uit en laat je ze nieuwe ervaringen opdoen.

Dit is waar je dat doet
Bij Kinderdagverblijf Toverkunst vinden we het belangrijk dat buitenspelen makkelijk én veilig is. Een afgesloten deel van onze buitenruimte is vanuit al onze groepen toegankelijk. Buiten is er zo veel te doen en te ontdekken.
Onze locatie is ook op loopafstand van het strand van Nesselande, de bibliotheek en een winkelcentrum. We bezoeken regelmatig kinderboerderij de Blijde Wei. Bij kinderdagverblijf Toverkunst ligt een grote parkeerplaats en metrostation Nesselande is op loopafstand.

Wat breng jij?

Jij bent proactief, flexibel en bereid een stap extra te zetten. Je bent betrokken bij zowel kinderen als ouders en collega’s. Wat breng je nog meer mee?

  • Interesse in het opbouwen van je eigen groep. 
  • Vanzelfsprekend is je diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt. Wist je dat een diploma Onderwijsassistent hier ook onder valt? 

Wat gro-up jou biedt

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze kinderen de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om! Daarom bieden wij jou:

  • Een salaris van € 2.155,- tot € 2.935,- bruto per maand bij 36 uur per week volgens schaal 6 van de cao Kinderopvang.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een fietsplan en collectieve ziektekosten- en autoverzekering.
  • Een uitdagende werkplek met fijne collega’s.

Wil je eerst nog een paar vragen stellen?

Bel of app met Simone, recruiter, bereikbaar van maandag tot en met donderdag op telefoonnummer 0622063083.

Groei je mee?

Interesse? Reageer dan direct online op onze vacature en misschien word jij wel onze nieuwe collega! De sollicitatieprocedure bestaat uit één gesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Ook zullen er referenties worden opgevraagd. Uiteraard houden we rekening met de huidige coronamaatregelen.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures