Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

op onze locatie Villa Riedijk in Dordrecht
voor 27 tot 32 uur per week, uren en dagen in overleg.

 

Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en vertrouwde maar vooral uitdagende speel-leeromgeving voor de kinderen. Jij zorgt iedere dag voor een warm welkom en weet ouders en kinderen te boeien en binden.

Villa Riedijk is
een mooie locatie voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Gelegen aan de rand van het centrum van Dordrecht en de Stadswerven. De groepsruimtes zijn licht en uitnodigend ingericht. Er zijn verschillende hoeken gecreëerd waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Hierbij is aandacht voor ‘druk’ en ‘rustig’ spel. In de leeshoek kan je met de kinderen even rustig een boekje lezen. In de poppenhoek is ruimte voor hun fantasiespel. Zo houden we rekening met ieder kind. Jong of oud. De hoeken veranderen regelmatig om de aandacht van de kinderen steeds te prikkelen. Lijkt het jou een uitdaging om hieraan mee te werken? Lees dan snel verder!

Wat breng jij?

Het belangrijkste: durf, energie en  nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking. Verder vragen wij:

  • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
  • Het liefst al ervaring en specifieke kennis, door werk of stage, in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

  • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
  • Salaris volgens de cao Kinderopvang, bruto € 2.177,- tot € 2.964,- per maand bij 36 uur per week.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk.
  • Een goede balans in werk-privé.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website kun je meer zien over de locatie en de omgeving, de plek waar je gaat werken.
Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.

Voor vragen over de baan en het team kun contact zoeken met Simone Laupman, recruiter, bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag in de oneven weken en donderdag via 06-22063083.

Solliciteren

Een korte motivatie of een kort filmpje toegevoegd aan je sollicitatie wordt zeer op prijs gesteld! Vertel ons hierin waar je goed in bent en waarom jij een welkome aanvulling bent in ons team. Vertel je dit liever tijdens een eerste gesprek? Ook prima! Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Uiteraard mag jij ook al jouw vragen stellen! Hierna volgt er een persoonlijke kennismaking op locatie. Welkom nieuwe collega!

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg. Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op Villa Riedijk ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures