Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker KDV VE

op onze locatie Het Ritme in Rotterdam Hillegersberg
voor 16 tot 24 uur per week, verdeeld over maandag, woensdag en (optioneel) vrijdag


De baan

Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en vertrouwde maar vooral uitdagende speel-leeromgeving voor de kinderen. Jij zorgt iedere dag voor een warm welkom en weet ouders en kinderen te boeien en binden. Wij zijn altijd in beweging. Werken bij ons betekent dan ook dat je werkt in een lerende en inspirerende werkomgeving waar ontwikkeling centraal staat. Je werkt op maandag en woensdag op je eigen verticale groep en kan een derde dag (bij voorkeur de vrijdag) ingezet worden ter vervanging. Wil je meer dan 24 uur werken? Dan kan! Op de BSO op dezelfde locatie hebben we plek voor je op dinsdag en/of donderdag. 

Wat breng jij?

Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking. Verder vragen wij:

  • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
  • VE in bezit of in opleiding.
  • Je beschikt over de 3F taaleis.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

  • Salaris volgens de cao Kinderopvang, bruto € 2.155,- tot € 2.935,- per maand bij 36 uur per week.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website kun je meer zien over de locatie en de omgeving, de plek waar je gaat werken.

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.

Voor vragen kun je contact opnemen met Shuenrick Dunker, recruiter, bereikbaar via 06-22309351.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek en arbeidsvoorwaardengesprek. We zien je sollicitatie graag tegemoet. Welkom nieuwe collega!


gro-up. Alles draait om groeiruimte. 

Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op locatie Het Ritme ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures