Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker KDV op IKC de Buytenkans
voor 25 uur per week, in ieder geval op woensdag en vrijdag
maandsalaris tussen € 2.539 en € 3.489

Wat ga je doen?

Jouw enthousiasme en ordelijkheid zorgen voor een gestructureerde dag op het kinderdagverblijf. Bewegend, spelend en ontdekkend leren. Kinderen doen iedere dag nieuwe ervaringen op en leren nieuwe vaardigheden aan. Met jouw sprankelende persoonlijkheid zorg je voor dagen vol belevenissen. En eten? Dat doen jullie gezellig aan tafel! Net zoals thuis. Jij draagt op een professionele manier de dag over aan ouders, die ook weten dat ze met vragen over hun kind altijd bij jou terecht kunnen. Werk je liever op een baby-, peuter- of verticale groep en heb je de ambitie om door te groeien? Geef het aan! We hebben verschillende locaties, werksoorten en groepen. Zowel ervaren medewerker als starters zijn bij ons van harte welkom.

Waar kom je te werken?

Onze locatie de Buytenkans is een leuke en knusse locatie in Zoetermeer. We zijn net verbouwd en delen ons pand met school en Ipse de Bruggen. Bij de Watersnip zitten we met ons speeltaalhuis en buitenschoolseopvang midden in school en vangen we ook kinderen op van de Horizon en de Keerkring!
Ons team voelt warm aan en iedereen binnen ons team is erg benaderbaar inclusief de adjunct en locatiemanager.

We staan open voor nieuwe initiatieven, ideeën en inzichten. Er heerst een open cultuur waardoor de sfeer erg prettig is en voelt alsof je in een warm bad terecht komt. We staan open voor nieuwe initiatieven, ideeën en inzichten. Er heerst een open cultuur waardoor de sfeer erg prettig is en voelt alsof je in een warm bad terecht komt. We gaan voor elkaar door het vuur maar durven elkaar ook aan te spreken en te coachen. We zijn makkelijk te bereiken met auto maar ook met OV en uiteraard met de fiets. Met 10 minuten lopen zit je ook nog eens zo in het Stadshart!

Wegens een doorgroei mogelijkheid van een van onze huidige pedagogisch medewerkers, ontstaat nu de vacature. Dus wil je eerst nog even de ruimte krijgen om je als pedagogisch medewerker te ontwikkelen maar heb je wel ambities? Reageer dan vooral!

Dit krijg je van gro-up

 

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wat breng je mee als pedagogisch medewerker?

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet je precies wat zij nodig hebben.  

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • ​​​​​​​Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek!

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures