Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker KDV op het Meeuwennest in Zoetermeer 
25 uur op maandag, dinsdag en donderdag
maandsalaris van € 2.539 tot € 3.489

Een belangrijke rol spelen in de wereld van een kind? Als pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Het Meeuwennest in Zoetermeer volg jij hoe kinderen de wereld ontdekken. En je helpt ze om zich al spelend te ontwikkelen.  

Waar kom je te werken? 

Locatie Het Meeuwennest in Zoetermeer Oosterheem is van alle markten thuis. We bieden hier kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO. We hebben vier KDV groepen. Je komt te werken op de verticale groep 'Apen' met kindjes van 1 tot 3 jaar. Samen met een vaste collega krijg jij je eigen mentorkinderen waarbij je zelf de intake doet, administratie op orde houdt en zorggesprekken voert. Een erg leuke en uitdagende functie. Je komt in een heel stabiel team terecht. De locatie is goed bereikbaar en ook de randstadrail stopt bij ons voor de deur!

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker?

Ieder kind wil je het beste geven, toch? Als pedagogisch medewerker bij gro-up is het meer dan willen. Je helpt de kinderen op jouw groep bij hun ontwikkeling. Al spelend en knutselend leren kleine kinderen namelijk enorm veel. Dankzij jouw kennis en ondersteuning ontwikkelen ze zich op het tempo dat bij hen past. Dit kan met een liedje waarmee ze nieuwe woorden leren. Of een spel waardoor ze leren op de juiste manier te bewegen. Zodat ze straks helemaal klaar zijn voor de basisschool. 

Natuurlijk is geen kind hetzelfde. En daarom ben jij zo belangrijk: jij bekijkt per kind per dag wat zij/hij nodig heeft om verder te komen. Zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen.  

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
  • Je krijgt de ruimte om het mooiste uit jezelf te halen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen in onze eigen gro-up Academie.

Dit breng je mee als pedagogisch medewerker

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  
  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  
  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! Solliciteer nu! 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures