Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker KDV/BSO

op onze locatie Schateiland in Klaaswaal
voor 18 tot 27 uur per week

De baan
Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en vertrouwde maar vooral uitdagende speel-leeromgeving voor de kinderen. Jij zorgt iedere dag voor een warm welkom en weet ouders en kinderen te boeien en binden. Wij zijn altijd in beweging. Werken bij ons betekent dan ook dat je werkt in een lerende en inspirerende werkomgeving waar ontwikkeling centraal staat.

Locatie Schateiland is in 2021 gestart met een BSO en voegt hier dit jaar een verticale KDV-groep aan toe. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 collega’s:

18 of 27 uur per week (in overleg), verdeeld over maandag en dinsdag of donderdag.
18 uur per week, verdeeld over dinsdag of donderdag en vrijdag.

Op de BSO hebben wij ook nog een plekje vrij voor 25 uur per week, verdeeld over maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Je draait dan 2 ochtenden voorschoolse opvang, 4 keer tussenschoolse opvang en 4 keer naschoolse opvang.

Wat breng jij?

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

  • Salaris volgens de cao Kinderopvang, bruto € 2.177,- tot € 2.964,- per maand bij 36 uur per week.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website kun je meer zien over de locatie en de omgeving, de plek waar je gaat werken.
Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.
Voor vragen kun contact zoeken met Simone Laupman, recruiter, bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag in de oneven weken en donderdag via 06-22063083.

Solliciteren

Een korte motivatie of een kort filmpje toegevoegd aan je sollicitatie wordt zeer op prijs gesteld! Vertel ons hierin waar je goed in bent en waarom jij een welkome aanvulling bent in ons team. Vertel je dit liever tijdens een eerste gesprek? Ook prima! Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Uiteraard mag jij ook al jouw vragen stellen! Hierna volgt er een persoonlijke kennismaking op locatie. Welkom nieuwe collega!

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 
Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook op locatie Schateiland ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures