Terug naar overzicht

GROEI MEE

als pedagogisch medewerker flexpool 

op diverse locaties in Den Haag 
aantal uren en dagen in overleg  

Groei mee en maak het verschil als pedagogisch medewerker in onze flexpool! We zijn op zoek naar enthousiaste collega's die op diverse locaties in Den Haag en omgeving willen werken. Bij ons bepaal je zelf je beschikbaarheid en werkdagen. Flexibiliteit ten top! 

De baan 
Jij bent onze redder in nood, de vliegende kiep die bijspringt op locaties waar een vaste medewerker ontbreekt. Jouw frisse verschijning wordt met open armen ontvangen en zorgt voor nieuwe inzichten en bruisende activiteiten. Jouw ondernemerschap en creativiteit worden enorm gewaardeerd. 

Dit is waar het allemaal gebeurt 
Welkom bij een van de grootste kinderopvangorganisaties in Den Haag! Onze locaties stralen een frisse, sfeervolle, moderne en uitnodigende vibe uit. We zijn gepassioneerd bezig met het creëren van unieke en levensechte activiteiten voor kinderen. Sport, beweging en gezonde voeding staan bij ons centraal. 

Wat breng jij?

 • Verandering geeft jou energie! Jij omarmt verandering en ziet het als een kans om te groeien. Jij hebt plezier in je werk en vindt het leuk om met kinderen van alle leeftijden en op verschillende groepen te werken.  
 • Kinderen zijn gek op jou en jij bent gek op kinderen. Jullie zijn een match made in heaven.  
 • ​​​​​​​Bijzondere activiteiten tover jij zo uit je mouw. Jouw creativiteit is eindeloos.  
 • ​​​​​​​Je bent in het bezit van een diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt. Twijfel je? Check even of jouw diploma voldoet!  
 • ​​​​​​​Je voldoet aantoonbaar aan taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren.

Wat gro-up jou biedt

Een warm onthaal in ons dynamische team. Tegelijkertijd maak je deel uit van iets veel groters: gro-up. Samen met onze 3000 toegewijde collega's, die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in diverse vakgebieden, maken we een verschil in het leven van kinderen en hun ouders/opvoeders. Onze uitgebreide organisatie biedt ook geweldige mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei. Wat kun je nog meer verwachten?

 • Een salaris schaal 6 volgens cao Kinderopvang: € 2.489 tot € 3.421 per maand bij een werkweek van 36 uur.
 • Bij goed functioneren bieden we je een vast contract.
 • De ruimte om voortdurend te leren en jezelf te ontwikkelen via ons online portaal van de gro-up academie. Hier vind je diverse (interne) trainingen en opleidingsmogelijkheden.
 • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering.
 • Als je een nieuwe collega bij gro-up aanbrengt, ontvang je een bonus van €750,- als blijk van waardering.
 • We vergoeden je reiskosten met €0,21 per kilometer.
 • Je hebt recht op 210 verlofuren per jaar (op basis van een 36-urige werkweek).
 • Elk jaar organiseren we een leuk teamuitje en diverse evenementen waar je met je collega's aan kunt deelnemen.
 • Naast deze geweldige voordelen bieden we een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Bij gro-up investeren we niet alleen in de ontwikkeling van kinderen, maar ook in jouw groei en welzijn. We streven ernaar om een positieve werkomgeving te creëren waarin je je thuis voelt en kunt floreren.

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Melissa, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 46 60 28 12.

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures